Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Albu, sfâșiat de durere. Mama sa a murit la 96 de ani. Creatorul i-a fost alături până în ultima clipă

Mihai Albu, sfâșiat de durere. Mama sa a murit la 96 de ani. Creatorul i-a fost alături până în ultima clipă

mama iulia albu

Durere de nedescris pentru creatorul de modă Mihai Albu. Mama acestuia s-a stins din viață, la 96 de ani, în cursul zilei de 23 august. De ceva vreme, femeia se lupta cu mai multe probleme serioase de sănătate care nu îi dădeau pace, însă Mihai a sperat până în ultima clipă că cea care i-a dat viață se va vindeca. Din păcate, organismul ei a fost mult prea slăbit pentru a mai lupta.

Doliu pentru Mihai Albu. Mama creatorului de modă a murit la 96 de ani

În dimineața zilei de 23 august 2023, designerul anunța pe internet că mama lui se află în stare gravă, internată în spital. „Mulțumesc personalului medical al Spitalului Sfântul Pantelimon pentru profesionalismul de care dau dovada in salvarea mamei! În acest moment mama este la reanimare în stare critică în urma unei intervenții chirurgicale (hemoragie internă)”,  scria Mihai Albu pe contul său de socializare.

Femeia în vârstă a suferit o intervenție chirurgicală reușită, însă după cinci zile petrecute în secția de terapie intensivă, starea ei de sănătate a înregistrat o deteriorare semnificativă, conform informațiilor transmise de fiul ei pe internet. Din nefericire, în scurt timp starea ei s-a înrăutățit, iar mama lui Mihai a murit în cursu zilei de 23 august, lăsând un gol imens în sufletele celor care au iubit-o.

Anunțul trist a fost făcut chiar de către Mihai, iar la scurt timp fosta soție a acestuia, Iulia Albu, a transmis la rândul său un mesaj în care și-a exprimat durerea. „Odihnește-te în pace. Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat si pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi veșnic în inimile noastre, Mami Miși”, este mesajul Iuliei Albu postat pe contul său de Facebook.

Mihai Albu i-a fost alături mamei sale până în ultima clipă de viață

Mihai Albu și-a iubit enorm mama și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i asigura o viață mai bună. După separarea de Iulia Albu, el a decis să se mute împreună cu ea, pentru a o îngriji. Însă inima creatorului de pantofi a fost copleșită de tristețe la începutul lunii februarie, când mama sa s-a accidentat și a rămas imobilizată la pat. Mihai Albu i-a fost alături până în ultima clipă de viață, iar prietenii îi sunt alături în aceste momente atât de dificile.

„Bunul Dumnezeu să o aibă în paza Lui. Și nu uita, bunule Miși: tu ești cea mai importantă realizare a mamei tale”, „Dumnezeu să o țină în lumina LUI și să o odihnească! Mama ta a fost o mare doamnă, te cucerea cu disticția, blândețea și lumina ei…mi-o amintesc cu drag. Te îmbrățisez, Mihai și sunt cu gândul alături de tine!”, a fost unul dintre mesajele pe care Mihai le-a primit după moartea mamei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: