Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Bendeac a cerut ajutor fanilor. Ce a apărut în casa actorului

Mihai Bendeac a cerut ajutor fanilor. Ce a apărut în casa actorului

GALERIE FOTO (3)

Mihai Bendeac a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram pentru a rezolva un mister. Actorul susține că în casa sa a apărut un obiect despre care nu știe nimic și nici nu reușește să-și dea seama ce este.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai urmăriți actori din online, mai ales pentru faptul că obișnuiește să posteze imagini amuzante. Recent, juratul iUmor le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi pentru a soluționa un mister.

Mihai Bendeac a cerut ajutor fanilor. Ce a apărut în casa actorului

Actorul susține că a trimis câteva fotografii unui amic după Revelion, iar atunci când s-a uitat mai bine la imagini, a observat un obiect misterios despre care nu știa absolut nimic.

I s-a părut foarte bizar pentru că, de regulă, actorul spune că este un tip ordonat care știe foarte bine ce are în casa lui.

Cum era de așteptat, răspunsurile fanilor lui Bendeac au fost dintre cele mai amuzante. Unii i-au spus că poate a consumat prea mult alcool și ca rezultat a început să vadă lucruri ce nu există. Alții l-au sfătuit să apeleze la un specialist care se pricepe la lucruri paranormale.

Cert este că misterul prezentat de actor a generat un val de comentarii pe pagina sa de Instagram. Dar mai toți s-au amuzat cu privire la problema lui Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac: “Am o problemă mare cu relațiile”

La finalul lui 2021, Mihai Bendeac a fost invitat de Cătălin Măruță la podcastul său. Au ieșit la iveală multe secrete cu care Mihai Bendeac a luat prin surpindere pe toată lumea.

Actorul a dezvăluit că Denise Rifai este femeia pe care o consideră extrem de atrăgătoare și a vorbit și despre viața sa personală pe care preferă totuși să o țină departe de ochii curioșilor.

„Eu am o problemă mare cu relațiile. Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a dezvăluit Mihai Bendeac, la podcastul „Acasă la Măruță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: