Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac a suferit de depresie. Actorul a căzut în patima alcoolului și a substanțelor interzise: „Îți afectează și creierul!”

Mihai Bendeac a suferit de depresie. Actorul a căzut în patima alcoolului și a substanțelor interzise: „Îți afectează și creierul!”

Mihai Bendeac a suferit de depresie. Actorul a căzut în patima alcoolului și a substanțelor interzise: „Îți afectează și creierul!”

Mihai Bendeac a suferit de depresie și a căzut în patima alcoolului, dar și a substanțelor interzise. Iată cu ce s-a confruntat actorul!

Mihai Bendeac a suferit de depresie

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Acesta este cunoscut pentru rolurile din piesele de teatru, dar și pentru producțiile TV în care a participat de-a lungul timpului. Actorul a povestit faptul că la un moment dat depresia l-a copleșit, alimentând stările pe care le avea cu alcool, medicamente și substanțe interzise. Acesta a recunoscut că nu se mai recunoștea și că avea zile în care nu putea face față activităților:

„De la 22 de ani și până în momentul ăsta eu nu am dormit niciodată fără somnifer, niciodată.

Deci, sunt 14 ani, noapte de noapte, și nu sunt de astea somn ușor, levănțică, nu, tată. Ci chestii foarte puternice, care ușor, ușor îți afectează și creierul…  După aia, bă, totuși, nu pot să fiu defazat în prima parte a zilei pentru că am luat somnifer. Și atunci, chimicale foarte puternice… dar nu pot să scriu așa pe gol, merge o sticlă de whisky. Da, dar scriu zilnic… Pai da, mă, dar dorm.

Pai da, dar mâine o să fiu mahmur. Păi nu, că iau pastile și merg și substanțele interzise. Da, bă, dar și băut, și substanțe interzise și pastile. Da, bă, dar dorm că mâine iar pastile…  Am ajuns într-un punct al depresiei, probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, trei sau patru, n-am mâncat nimic, după două zile nu mai puteam să merg să fac p@p#. Făceam p@p# într-o sticlă sau mai multe sticle de lângă pat”, a povestit Mihai Bendeac într-un interviu, potrivit cancan.ro.

De ce nu vrea Mihai Bendeac să se căsătorească și să aibă copii

Fostul jurat de la „iUmor” a dezvăluit adevăratele motive pentru care căsătoria și urmașii nu fac parte din planurile sale de viitor. Mihai Bendeac susține că „singurătatea” și „burlăcia” au devenit niște vicii pentru el de care nu vrea să se desprindă:

„Eu nu mă voi însura niciodată. Nu va exista acel eveniment. Din varii motive! Nu mă însor pentru că așa vreau, așa simt. Mă refer la act în sine. Să știți că singurătatea și burlăcia de la un punct încolo devin niște vicii. Este ca orice alt viciu. Este foarte greu să te rupi de această obișnuință.

Ăștia (n.r. cocalarii) vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor! Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțitilor”, a spus Mihai Bendeac, relatează VIVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: