Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac, filmat în stare de ebrietate. Actorul și-a dat pantalonii jos, în plină stradă

Mihai Bendeac, filmat în stare de ebrietate. Actorul și-a dat pantalonii jos, în plină stradă

GALERIE FOTO (4) Mihai Bendeac, filmat în stare de ebrietate.

Mihai Bendeac, filmat în stare de ebrietate. Juratul de la iUmor a fost filmat în timp ce se afla în stare de ebrietate. Mihai Bendeac a petrecut într-un club de fițe din Capitală, alături de mai multe vedete din showbiz. Actorul a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Mihai Bendeac, filmat în stare de ebrietate. Actorul și-a dat pantalonii jos, în plină stradă

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta este cunoscut pentru stilul său unic, fiind apreciat de foarte multe persoane. Recent, actorul a avut parte de o seară de neuitat alături de mai multe vedete din țară. Mihai a petrecut alături de prietenii săi într-un club de fițe. După mai multe pahare de alcool, distracția s-a transformat într-un adevărat haos. Nu a ținut cont de nimeni și și-a arătat părțile intime, în plină stradă. Acesta a fost filmat, iar mai multe clipuri video în care actorul apare într-o stare avansată de ebrietate au fost postate pe pagina sa de Instagram.. Acesta se distra cu Bobonete, în club. Cei doi actori de comedie s-au îmbrățișat de mai multe ori si se simteau bine pe muzica din club.

Ulterior, imaginile au fost șterse de actor. În a doua filmare, juratul de la iUmor și Anca Dinicu încearcă să intre în bolidul de lux al lui Codin Maticiuc, iar fără nicio reținere, actorul înjură și folosește cuvinte vulgare, conform playtech.ro. „Sănătatea mea este vraiște”, a afirmat Mihai Bendeac, adăugând și faptul că părinții lui sunt la Arsenie Boca și se roagă pentru el.„Se roagă pentru sănătatea ta la cap! Aprinde televizoarele astea odată că vreau sa ma simt bogată!… Și pune ceva cu mine la televizor”, îi spune Anca Dinicu. Momentul incendiar a fost acela când Mihai s-a dat jos din mașina lui Codin Maticiuc și își da pantalonii jos în mijlocul străzii. „Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, îi spune Mihai Bendeac lui Codin Maticiuc, în timp ce îl filma de zor.

Bendeac a fost reclamat la CNA

Juratul de la iUmor a fost reclamat la Consiliul NaȚional al Audiovizualului pentru Combaterea Discriminării, în urma realizării scheciul prin intermediul căruia actorul își promovează brand-ul de vin. Potrivit Cancan.ro, pe 22 martie urmează să aibă loc audierile în cazul lui Bendeac.

După analizarea reclamației, Colegiul Director va constatata existența sau nu a faptei de discriminare și după caz, sancționare acesteia. În scheci, Mihai Bendeac mimează o scenă de sex și strigă „Vin, Vin” , făcând referire la vinul său, timp în care partenera sa înțelege că partida e pe cale să se termine. Actorul e ușor deranjat de acest lucru și o plesnește peste față. Se pare că unele reprezentante ale sexului feminin nu au fost de acord cu actul artistic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: