Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac, hotărât s-o cucerească pe Mira! Ce surpriză i-a făcut artistei? Bunica lui l-a ajutat

Mihai Bendeac, hotărât s-o cucerească pe Mira! Ce surpriză i-a făcut artistei? Bunica lui l-a ajutat

Este de notorietate afinitatea pe care Mihai Bendeac o are față de Mira. Ei bine, pe fondul acestei simpatii, comediantul a pus la cale o surpriză de zile mari pentru artistă. Complicele lui? Chiar bunica lui. Iată cu ce s-a trezit Mira la ușă!

Mihai Bendeac, hotărât s-o cucerească pe Mira

A declarat de nenumărate ori că Mira este femeia ideală pentru el, însă artista nu s-a lăsat înduplecată de declarațiile lui de dragoste. Totuși, Mihai Bendeac nu s-a lăsat bătut. Ca o demonstrație suplimentară a afecțiunii ce i-o poartă, comediantul i-a făcut o surpriză Mirei, dat fiind faptul că aceasta se află în carantină ca urmare a infectării cu noul coronavirus. Artista s-a trezit la ușă cu un pachet trimis chiar de către Mihai Bendeac. Ce se afla în el? Mâncare gătită de bunica lui.

Mira a fost cel care l-a dat de gol în mediul online, arătându-le tuturor bucatele pe care bunica comediantului le-a gătit pentru ea. „Nu o să vă vină să credeți…am primit pachet de la bunica lui Mihai Bendeac. Oficial, Mihai îți găsesc fată, eu nu, dar na…Aici o să scriu o poezie despre tine, promit! Să vă prezint meniul avem negresă, musaca, doamne cum arată! Am ciorbiță și aici măncare de mazăre. Să ne înțelegem, mâncarea de mazăre este una printre preferatele mele, n-am vorbit, nu i-am spus deci Universul a complotat. Mihai deci video-ul ăsta trebuie să îl arăți lui mamaie, să vadă fata pentru care a făcut mâncare și să-i zici că pun cele mai bune gânduri, la Arsenie mă duc pentru ea! Îi mulțumesc din inima asta mică pentru gestul ăsta, că s-a gândit la mine și că s-a obosit ea să-mi gătească” a spus Mira pe Instagram.

Bunica lui Bendeac a gătit pentru Mira

Imediat după ce Mira a postat totul în online, Mihai Bendeac i-a transmis bunicei sale mulțumirile artistei. În replică, bunica i-a transmis Mirei că totul a fost făcut cu dragoste: „N-am obosit făcând mâncare, am făcut-o cu plăcere! Când gătești din inimă îți iese orice” a spus bunica lui Bendeac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: