Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac nu s-a mai abținut după discursul Andreei Prisăcariu: „Bă băiatule!”

Mihai Bendeac nu s-a mai abținut după discursul Andreei Prisăcariu: „Bă băiatule!”

Cum arăta Mihai Bendeac la 14 ani! Actorul este de nerecunoscut cu păr

Actorul Mihai Bendeac a fost impresionat de discursul pe care Andreea Prisăcariu (22 de ani, locul 324 WTA) l-a ținut înaintea disputei cu Polonia, din Billie Jean King Cup. „Bă băiatule” a fost reacția lui Bendeac la discursul sportivei. Andreea Prisăcariu a debutat cu stângul în echipa României de Billie Jean King Cup, 0-6, 0-6, în fața liderului mondial Iga Swiatek (20 de ani), însă a făcut spectacol la conferințele de presă din Polonia.

Mihai Bendeac a fost impresionat de charisma Andreei Prisăcariu

Andreea Prisăcariu nu a avut replică pe teren la debutul în Billie Jean King Cup, scor 0-6, 0-6, împotriva liderului mondial Iga Swiatek, dar i-a lăsat pe toți cu gura căscată în momentul conferințelor de presă.

Mihai Bendeac a urmărit discursul acesteia și l-a comentat pe contul personal de Instagram.

Bendeac a redistribuit unul dintre clipurile cu Andreea Prisăcariu ajunse virale și s-a declarat impresionant de charisma jucătoarei de pe locul 324 mondial. Prisăcariu, la rândul ei, a redistribuit postările.

„Vreau să vă arăt ceva la care am râs din tot sufletul meu. Deci fata asta este absolut incredibilă. Dacă relaxarea ar avea o imagine, fata asta ar fi imaginea ei. A charismei, bă, băiatule. Nu am văzut atâta charismă”, a spus Mihai Bendeac într-un video postat pe contul său de Instagram.

Discursul lui Prisăcariu face înconjurul lumii

Declarațiile ilare ale sportivei noastre au atras însă atenția inclusiv celor de la WTA, care au venit cu o propunere amuzantă.

„Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA, făcând referire la atitudinea neserioasă a jucătoarei noastre.

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră. Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare», a spus Andreea Prisăcariu înainte disputei cu Polonia, din Billie Jean King Cup.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: