Redactia.ro
Home » Știri » Mihai de la 3 Sud Est trece din nou prin momente cumplite. Vestea care l-a sfâșiat

Mihai de la 3 Sud Est trece din nou prin momente cumplite. Vestea care l-a sfâșiat

Trupa 3Sud Est a trecut prin momente extrem de dificile, în ultima perioadă. Unul dintre membrii trupei, Mihai Budeanu, a avut recent probleme grave de sănătate. Și pentru că acest lucru nu a fost suficient, Mihai Budeanu a trebuit să treacă printr-un alt moment greu, de curând. 

 

Mihai de la 3 Sud Est trece din nou prin momente cumplite

După problemele grave de sănătate, Mihai Budeanu a mai trecut printr-un moment dificil. Într-o postare de ieri, de pe Facebook, Mihai Budeanu anunța o dramă în familia sa. Mama artistului a decedat. Anunțul a fost făcut alături de o poză în care apare Mihai Budeanu, copil, alături de mama sa.

,,Am pus această poză pentru ca am vrut sa pastrez încă vie amintirea mea cu mama. Nu te voi uita,niciodata!Dumnezeu sa te binecuvânteze!”, era anunțul artistului despre decesul mamei sale.

 

Mihai, recuperat după COVID

În decembrie 2020, Mihai Budeanu era informat că a fost depistat cu noul coronavirus. Artistula  fost internat de urgență la Spitalul Municipal Medgidia. La acel moment, starea de sănătate a lui Mihai Budeanu era una foarte gravă, fiind necesară transfuzia de plasmă.

După ce starea de sănătate a artistului s-a ameliorat, Mihai Budeanu a fost externat. Mihai Budeanu a făcut atunci declarații despre perioada de suferință:

A fost foarte grav (…) Am avut o perioadă în care…dacă pot să spun așa…era să plec. Prima dată am zis că e o simplă răceală, n-am dat importanță, am dat cu paracetamol, ca toată lumea, dar pe zi ce trecea, mă simțeam tot mai rău. M-am dus, am făcut un control, am făcut testul acela rapid, și am ieșit pozitiv. Alte probleme de sănătate nu am avut, dar probabil că a fost ceva ascuns la plămâni, pentru că boala acolo s-a stabilizat. Atacă în primul rând plămânii. Cred că am avut ceva ascuns.”

Am chemat și salvarea după aceea și, într-adevăr, și testul PCR a ieșit pozitiv Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă tot mai mult, și atunci am zis <<gata, trebuie=”” să=”” merg=”” la=”” spital=””>>. Și în ziua aceea am chemat salvarea. La un moment dat oxigenul a început să se ducă foarte jos, undeva la 50%, deci eram la un prag foarte, foarte jos. Doctorii au zis că printr-un miracol am scăpat. A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața.”, a mărturisit Mihai Budeanu.

Mihai Budeanu de la 3 Sud-Est a ținut să le mukțumească emdicilor pentru tot ajutorul și pentru faptul că i-au fost alături.

„Salutare oameni buni!  De azi sunt acasă,iar starea mea de sanatate este tot mai buna de la o zi la alta. Dupa aproape 3 saptamâni si ceva foarte grele, cu mult stres si emotii la terapie intensiva,pot sa zic ca am învins.

A venit timpul sa multumesc si eu personal medicilor care mi-au salvat viata . Am avut alaturi nu doar doctori ci si ingeri pazitori:Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infectionist in Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit in spitalul din Vegas. Multumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Barbulescu care a fost foarte implicat si atent in tratarea mea si personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Multumesc de asemenea medicilor si cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, in special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important in salvarea vietii mele. Mai vreau sa multumesc, bineinteles vouă fanilor si prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu. La final,dar nu in ultimul rând ,vreau sa multumesc familiei mele, care a fost cea mai incercata”, au fost primele declarații ale lui Mihai Budeanu pe pagina sa de Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: