Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Mitoșeru vrea să se însoare! Cum se înțelege cu noua lui iubită: ”Trebuie să îi caut un defect”

Mihai Mitoșeru vrea să se însoare! Cum se înțelege cu noua lui iubită: ”Trebuie să îi caut un defect”

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai carismatici prezentatori din România. Acesta reuşeşte să bucure telespectatorii la fiecare apariţie pe micile ecrane, iar din acest motiv este urmărit cu drag de catre cei de acasă.

Mihai Mitoșeru vrea să se însoare

Cunoscutul prezentator se bucură de o carieră de succes în plan profesional, însă nu a avut acelaşi noroc şi pe plan personal. Prezentatorul de la Kanal D a încheiat o relaţie de 14 ani în urmă cu mai mult timp, deşi atât apropiaţii acestuia. Acesta a divorțat de Noemi, cea care i-a stat aproape la bine și la greu. Este cunoscut deja faptul că cei doi sunt în relații bune, chiar dacă au luat-o pe drumuri diferite de multă vreme.

Se pare că în prezent, soarele a răsărit şi pe strada lui Mitoșeru, iar vedeta de televiziune iubeşte din nou. Ba chiar are şi planuri de căsătorie. Într-un interviu pentru Impact, el a vorbit, pentru prima dată, despre posibilitatea de a ajunge din nou în faţa altarului.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre noua relație

Nu știu dacă mă inspir, știu cum e la nunți de 25 de ani pentru că am fost la filmări sau pentru că am prezentat nunți. Nunta mea o să fie cum vreau eu și cum vrea ea. Cum o să vrea ea, care o să fie ea. Vreau să fac o nuntă, chiar dacă am divorțat, nu sunt din acela care zic că nu mă mai însor, din contră vreau să mă însor, vreau să fac nuntă. Cred că îmi doresc mult și puțin. Îmi doresc puțin, în sensul că vreau o fată normală, dar pare că vreau mult în perioada asta. Chiar am cunoscut de curând pe cineva și e prea ok, prea normală, prea cuminte.

Mă tot gândesc că trebuie să îi caut un defect. Trebuie să aibă un defect, că e prea ok! Pare prea ok. Ne vedem de vreo două săptămâni, habar nu am ce va fi, dar e cum aș vrea eu o femeie să fie. Habar nu am, timpul o să ne demonstreze ce se va întâmpla mai departe. Nu îmi propun nimic, nici că nu vreau să mă mai căsătoresc niciodată, dar nici că trebuie să fac nunta sâmbătă”, a povestit Mihai Mitoșeru pentru sursa citată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro