Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Petre, moment dificil în finala „Asia Express”. Amintirea unei persoane dragi l-a făcut să izbucnească în lacrimi

Mihai Petre, moment dificil în finala „Asia Express”. Amintirea unei persoane dragi l-a făcut să izbucnească în lacrimi

GALERIE FOTO (2)

Moment dificil pentru Mihai Petre în finala „Asia Express”. După o aventură lungă, juratul s-a lovit de o nouă probă care a scos la iveală o latură a sa pe care nimeni nu ar fi crezut că o va vedea pe micile ecrane. Amintirea unei persoane dragi lui, care a plecat mult prea repede dintre noi, i-a provocat emoții puternice, iar el nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Mihai Petre, moment dificil în finala „Asia Express”

Aventura „Asia Express” a reprezentat pentru concurenți o adevărată încercare, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. După o călătorie lungă, în care limitele, curajul și ingeniozitatea le-au fost testate în permanență, cele două echipe formate din Cuza și Emi și Mihai și Elwira Petre, au avut de parcurs un ultim moment dificil.

Una dintre probele finalei de aseară a adus la suprafață o latură a concurenților pe care nu ne-a mai fost dat să o vedem, iar ei și-au deschis sufletul în fața spectatorilor. Le-a fost solicitat să scrie un bilet pentru persoanele dragi care au suferit cel mai mult în urma unei tragedii și amintirile i-au năpădit pur și simplu.

Amintirea unei persoane dragi l-a făcut să izbucnească în lacrimi

Mihai Petre a ales să scrie un bilet către mama și sora sa, care au suferit nespus atunci când tatăl concurentului a încetat din viață. Bărbatul a fost capul familiei lor și i-a ținut mereu împreună, iar clipa în care inima sa a încetat să bată a fost teribilă pentru cei ce l-au iubit.

Emoțiile, dorul de cei dragi, dar și amintirile, au avut un impact foarte puternic asupra soțului Elwirei. Acesta s-a putut stăpâni cu greu, iar în cele din urmă lacrimile nu au mai putut fi controlate. A plâns, povestind printre suspine despre cel care i-a fost model mai presus de orice. Moartea tatălui l-a marcat teribil atât pe el cât și pe restul familiei sale, iar viața lor de până atunci a dispărut odată cu el.

„Am scris către mama și sora mea care împreună cu mine au trecut printr-un moment foarte greu atunci când l-am pierdut pe tatăl meu (…) Tata era un om foarte puternic, era baza familiei noastre, iar în acel moment totul a început de la 0”, a spus Mihai Petre cu ochii în lacrimi.

Elwira Petre, în lacrimi alături de soțul său

Acest moment trist a fost invocat și de Elwira, profund marcată de trăirile soțului său. Decesul socrului său a lăsat un gol în familia sa care nu va mai putea fi umplut niciodată, iar Mihai a suferit nespus. A fost prima oară când dansatorul profesionist a plâns în fața partenerei sale, lucru pe care ea nu are cum să-l uite niciodată.

Astfel, biletul său a fost îndreptat tot către mama lui Mihai Petre, dovedind încă o dată că familia lor este unită și legată de o dragoste fără margini. Nici ea nu și-a putut stăpâni lacrimile, așa că cei doi soți au plâns împreună și l-au purtat în suflet pe tatăl dansatorului.

„Eu i-am scris mamei lui Mihai că l-a pierdut prea devreme pe tatăl lui, toată familia a suferit, a fost prima dată când l-am văzut pe Mihai plângând”, a spus și Elwira Duda la Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: