Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Petre revine în televiziune. Dansatorul a primit un nou contract

Mihai Petre revine în televiziune. Dansatorul a primit un nou contract

După ce a câștigat „Asia Express” alături de Elwira în 2020, Mihai Petre revine în televiziune. A primit un contract avantajos și este gata să-și impresioneze spectatorii. 

Mihai Petre revine în televiziune. Dansatorul a primit un nou contract

Pe lângă cariera impresionantă în dans sportiv, Mihai Petre s-a afirmat pentru aparițiile sale la televizor, în calitate de jurat. Mereu elegant și cu zâmbetul pe buze, i-a ghidat pe concurenți cu cele mai bune indicații și le-a oferit sfaturi. Totul a început pentru el la „Dansez pentru tine”, apoi a continuat cu „Românii au talent” la Pro TV, unde și-a terminat contractul în urmă cu un an.

După acest episod, Mihai a luat o pauză de la televiziune și s-a concentrat mai mult pe sala sa de dans și participarea la diferite competiții internaționale. Nu părea că vrea să mai revină pe micile ecrane, însă oferta celor de la Antena 1 l-a făcut să-și schimbe punctul de vedere.

A acceptat provocarea „Asia Express” alături de soția sa, Elwira, de unde s-au și întors învingători. Au câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro și inimile publicului din țara noastră, iar acum Mihai Petre va continua colaborarea cu Antena 1.

Mihai își va relua locul la masa juraților pentru o competiție nouă în țara noastră. Este vorba de „Dancing on Ice – Vis în doi”, unde nouă vedete din țara noastră vor patina alături de nouă dansatori profesioniști. Nu este clar dacă în competiție va fi prezentă și Elwira, dar cei mai mulți se așteaptă să o revadă și pe ea pe micile ecrane. Oamenii au îndrăgit-o nespus la „Asia Express”, așa că dorința lor de a o vedea și într-o altă ipostază este de înțeles.

Cum au ajuns Mihai Petre și Elwira să participe la „Asia Express”

Atunci când au fost contactați de producția „Asia Express”, Mihai Petre și Elwira nu au fost siguri de răspunsul pe care urmau să-l ofere. Era o încercare nouă pentru ei, dar fetița lor, Catinca, și-a dorit să-și vadă părinții în această emisiune. Încurajați de micuță, cei doi soți au plecat în aventura de pe Drumul Împăraților, iar în final au fost câștigători. Au decis ca premiul cel mare să fie dedicat fiicelor lor, care acum îi privesc ca niște adevărați eroi.

Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră (…) Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a scris Mihai Petre pe Instagram, după finala Asia Express sezonul 4.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: