Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, îndemn pentru familia Ronei Hartner. Ce și-ar fi dorit artista în ultimele luni: „Familia ar trebui să facă acest lucru”

Mihai Trăistariu, îndemn pentru familia Ronei Hartner. Ce și-ar fi dorit artista în ultimele luni: „Familia ar trebui să facă acest lucru”

Rona Hartner avea planuri mari pentru viitor, dar boala a împiedicat realizarea unor dorințe. Artista lucra la un album special numit „Eternitate”, care ar fi fost al doilea disc al său. Cu toate acestea, Rona nu a mai apucat să își vadă proiectul împlinit. După o perioadă în care a luptat împotriva cancerului și părea să fie vindecată în 2019, boala a recidivat cu metastaze la plămâni și creier. Înainte de trecerea sa în neființă la 23 noiembrie, artista avea planuri să continue lucrul la album.

Mihai Trăistariu, îndemn pentru familia Ronei Hartner

Colegii de breaslă și prietenii din industria muzicală au fost profund afectați de vestea morții ei și au exprimat regretele lor. Mihai Trăistariu, un alt artist cunoscut, a dezvăluit că Rona Hartner lucra intens la piese pentru noul album, dar nu știe dacă a avut timp să le finalizeze pe toate. El a sugerat că familia ar putea continua acest demers în onoarea artistei și, în cazul în care nu sunt suficiente piese, să folosească fragmente din interpretările ei din emisiunile TV.

„Știu că voia să își facă un album și era în lucru, dar nu cred că a mai apucat să-l lanseze. Uite că totuși ar trebui să-l lanseze cineva, chiar le-aș sugera celor din familie să încerce să facă asta, mai ales că are un titlul atât de îngeresc așa cumva.

Să rămână ea în eternitate măcar cu un album de muzică. Ea era mai mult actriță, dar ea a și cântat mult. Eu m-am întâlnit cu ea în emisiuni sau în concerte, spectacole și ea cânta. Este păcat dacă începuse acest album, chiar și cu câte piese sunt sau să-i mai culeagă familia melodii din emisiuni pentru că ea a fost în multe emisiuni TV și cânta live cu taraful.

Să-i culeagă acele bucățele de melodii live și cu câte avea în studio să le adune 10 piese și să-i facă acest album”, a explicat Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.ro.

Mihai Trăistariu și Rona Hartner ar fi trebuit să concerteze împreună la Festivalul de la Mamaia

Organizatorii planificaseră un moment special în care cei doi artiști să urce pe aceeași scenă. Mihai Trăistariu rememorează cu admirație faptul că Rona era o sursă inepuizabilă de energie și emana bucurie de fiecare dată când intra într-o cameră.

Pregătirile pentru eveniment au început încă din luna mai, dar din păcate, colaborarea lor nu s-a mai concretizat, iar evenimentul de pe litoral nu a avut loc.

„Trebuia să cânt în duet cu ea, dar nu s-a mai întâmplat. M-au sunat de la Festivalul de la Mamaia în luna mai anul acesta, când vorbeau că se reia festivalul după 10 ani de pauză și au zis ca noi câștigătorii să cântăm o piesă cu care am câștigat premii la Festivalul de la Mamaia, iar mie mi-au dat să cânt Cât de frumoasă ești.

Ne-au spus că vom cânta și încă o piesă, în duet între noi. Era și Rona în schemă și mi-au zis uite vrei să cânți cu Rona melodia De-ar fi să vii din repertoriul Mihaelei Runceanu?! Mihaela Runceanu este decedată și atunci am ales-o noi pe Rona Hartner, dar uite că nu a mai putut să vină. Probabil că deja în luna august ea deja în tratamente pentru cancer, nu știu. Pur și simplu nu s-a mai întâmplat, dar noi din luna mai începusem să pregătim De-ar fi să vii”, a explicat artistul, în exclusivitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: