Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu își dorește o iubită! La ce gest a recurs artistul pentru a-și găsi jumătatea

Mihai Trăistariu își dorește o iubită! La ce gest a recurs artistul pentru a-și găsi jumătatea

Mihai Trăistariu își dorește o iubită

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar asta îi face pe mulți să se simtă singuri. Este și cazul lui Mihai Trăistariu, care și-ar dori să-și petreacă această perioadă în compania unei domnișoare. La ce gest a recurs artistul pentru a-și găsi jumătatea?

Mihai Trăistariu își dorește o iubită

Artistul a povestit că e singur de mai bine de un an și că și-ar dori să-și găsească o fată cu care să-și împartă viața. Și cum metodele clasice nu au dat roade, artistul a apelat la o soluție atipică: a dat anunț pe Facebook. Jovial cum îl știm, Mihai Trăistariu nu s-a sfiit să împărtășească cu fanii lui internauți dorința lui arzătoare și a făcut-o în stilu-i characteristic: „Matrimoniale. Bărbos, mustăcios simpatic… caut fericirea”.

Nu duce lipsă de admiratoare, dar nu o a găsit-o pe „EA”

Cântărețul în vârstă de 41 de ani spune că nu duce lipsă de admiratoare, dar că deocamdată nu s-a ivit la orizont acea domnișoară pentru care să se oprească din căutări. „E adevărat că de un an sunt singur. Singur nu înseamnă neapărat singurătate, ci faptul că nu mi-am găsit perechea. Am tot căutat-o, am tot postat, am tot căutat pe net. Primesc cereri, primesc oferte, dar sufletul meu nu consideră că mi-am găsit încă partenera perfectă și atunci dimineață, într-adevăr am făcut o postare și am scris: matrimoniale, bărbos, mustăcios, caut fericirea. Mi-am pus o poză nebărbierit”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Ghinionist în dragoste

Artistul povestește că a avut mai multe relații amoroase de-a lungul timpului, însă nu au rezistat. Mai mult de atât, el ar fi fost la un pas să se căsătorească, însă au ajuns tot la despărțire. „Fericirea poate că e cumva greșit înțeles. Mi-am scos din cap ca fericirea înseamnă neapărat perechea. Ar putea ca fericirea să fie cumva în alte lucruri. Poate ar trebui să mă scufund mai mult în muzică sau în afacerile mele, sau ar trebui să îmi găsesc activități care îmi plac. Eu așa partenere de viață am tot avut, am tot crezut că mi-am găsit perechea pe viață și m-am logodit în 2009. Ne-am rupt la câteva luni. Am tot dat-o în bară la capitolul dragoste”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: