Redactia.ro
Home » Horoscop » Mihai Voropchievici, horoscop pentru săptămâna 2- 8 mai 2022: „Salt calitativ pentru Pești”

Mihai Voropchievici, horoscop pentru săptămâna 2- 8 mai 2022: „Salt calitativ pentru Pești”

Cunoscutul astrolog și numerolog, Mihai Voropchievici a consultat runele și a descoperit care sunt evenimentele notabile pentru intervalul 2- 8 mai 2022. Acesta detaliază ce se întâmplă cu fiecare zodie.

Ce spun runele despre fiecare zodie?

Celebru în astrologie, Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, despre lucrurile marcante pentru cele 12 semne zodiacale din săptămâna 2-8 mai 2022. Acesta susține că se anunță o perioadă bună pentru toate zodiile:

Berbec

„Ești pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Runele sunt de părere că ești în postura de a greși și nu este deloc bine.”

Taur

„Te pliezi perfect pe luna ta în perioada imediat următoare. Este o săptămână în care trebuie să lași grijile și problemele deoparte.”

Gemeni

„Afli un adevărat foarte important cu marcaj puternic asupra vieții, care te poate schimba. Poate fi vorba și de o veste.”

Rac

„Este o perioadă în care ești învăluit într-o aură de mister. Vrei să fii lăsat în pace, să nu primești prea multe întrebări.”

Leu

„Supărare este cea care te însoțește. Luna mai aduce certuri cu toată lumea, care nu înțelege că ai de rezolvat niște lucruri.”

Fecioară

„Vrei să schimbi locul de muncă sau chiar locuința, ai două opțiuni și una dintre ele va fi abordată perioada asta, vezi ce alegi.”

Balanță

„Intri în sfera de atenție a oamenilor din jurul tău. De asemenea, este un moment bun pentru a primi un cadou minunat.”

Scorpion

„Este o săptămână de fertilitate și belșug. Se anunță o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere. Visele se împlinesc.”

Săgetător

„Mesaje, vești, povești și multe telefoane. Este o perioadă intensă, însă numai unul dintre mesaje e important.”

Capricorn

„Stai acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante. Runele vorbesc foarte clar despre o veste sau o poveste.”

Vărsător

„Ești pe punctul de a începe o viață nouă. Vrei să te revigorezi pe toate planurile, schimbările vin peste tot.”

Pești

„Atragi norocul de acum înainte. Dai lovitura în următoarele șapte zile, când se produce un salt calitativ în existența ta.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: