Redactia.ro
Home » Horoscop » Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile în care nu poți avea încredere. Nu le dezvălui secretele tale pentru că te vor da de gol imediat

Mihai Voropchievici spune care sunt zodiile în care nu poți avea încredere. Nu le dezvălui secretele tale pentru că te vor da de gol imediat

zodii care nu pot sa tina un secret

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a fost invitat în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse” și a abordat un subiect interesant. El a dezvăluit care sunt zodiile care pur și simplu nu pot ține un secret, oricât de mult ar încerca. Află în articolul de mai jos dacă și tu te numeri printre ele!

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele trei zodii cărora nu ar trebui să le încredințăm gândurile noastre ascunse și planurile pentru că vor dezvălui orice secret. Pur și simplu nu se pot abține!

Gemeni

Conform lui Mihai Voropchievici, Gemenii ocupă prima poziție în topul zodiilor care nu pot păstra un secret. Gemenii sunt guvernați de Zeul Comunicării, așadar pur și simplu nu ai cum să le pui lacăt la gură acestor nativi. Simt nevoia de a comunica cu oricine și e împărtăși păreri și opinii.

Atunci când te aștepți mai puțin, Gemenii scot la iveală cele mai adânci secrete ale tale fără măcar să realizeze că au făcut acest lucru. De altfel, nu poți conta pe ei nici dacă dorești să organizezi vreo petrecere-surpriză pentru că vor fi atât de entuziasmați de idee încât vor dezvălui surpriza înainte să apuci să o pui în practică.

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară se remarcă prin natura lor comunicativă. Le place pur și simplu să vorbească, ceea ce le plasează pe lista semnelor zodiacale care au dificultăți în a păstra un secret.

Dacă o Fecioară are un secret, pare că simte o necesitate imperativă să îl dezvăluie. Vor avea grijă să împărtășească tuturor, poate chiar și în cele mai mici detalii, că tu ești cel sau cea care a întâmpinat dificultăți. Cu toate acestea, în realitate, vor să te ajute și îți vor oferi sfaturi generoase.

Săgetător

Mai puțin preocupat de evenimente și mult mai fascinat de adevăr, nativul Săgetător are tendința să dezvăluie secretele. Cu o personalitate vibrantă și carismatică, el este renumit pentru abilitatea sa de a relata povești, deși, uneori, poate să exagereze într-un mod subtil.

Trebuie să fii extrem de precaut în a-i dezvălui orice confidențial. Dacă povestea pe care i-o spui este suficient de intrigantă, există șansa ca ea să fie relatată tuturor, fie că ție îți place sau nu acest lucru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: