Redactia.ro
Home » TV » Milionarul care deține Statuia Libertății este căsătorit cu o româncă. Cum arată femeia

Milionarul care deține Statuia Libertății este căsătorit cu o româncă. Cum arată femeia

GALERIE FOTO (8)

Milionarul în vârstă de 63 de ani care deține Statuia Libertății este căsătorit cu o româncă din Timișoara, în vârstă de 30 de ani. Cei doi s-au căsătorit și acum se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. 

 

Milionarul care deține Statuia Libertății este căsătorit cu o româncă

O tânără din Timișoara a devenit celebră după ce, în urmă cu trei ani, s-a căsătorit cu milionarul care deține Statuia Libertății, cel mai celebru și cel mai important obiectiv turistic din Statele Unite ale Americii. Bradford Aaron Hill este milionarul care deține Statuia Libertății și care s-a căsătorit cu o româncă din Timișoara. Afaceristul a cunoscut-o pe tânără în 2014, atunci când a făcut un stagiu de practică în cadrul companiei sale.

Ne-am întâlnit la muncă şi ne zâmbeam de fiecare dată când ne intersectam. Într-o zi şi-a făcut curaj şi m-a invitat la un concert al cântăreţei Katy Perry. M-am simţit uimitor cu un bărbat care este cu mult mai în vârstă decât mine“, a declarat femeia.

Iasmina Milutinovici-Hill trăiește o poveste de dragoste perfectă cu americanul mai în vârstă cu 30 de ani decât ea.

Iasmina susține că vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor: Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori!” . 

În schimb, se pare că părinții ei nu au fost prea încântați.

 „Părinţilor mei le-a fost greu să-l accepte pe Brad şi iniţial au sperat că nu e nimic serios. Dar după ce au trecut câţiva ani şi au ajuns să-l cunoască şi-au dat seama ce fiinţă uimitoare e”, a spus Iasmina.

În vara lui 2018 cei doi s-au căsătorit la Rainbow Room, din celebrul bloc-turn 30 Rockefeller Plaza din New York. Cei doi au organziat o nuntă plină de fast, ca în povești. Cei doi au devenit părinți, așa că fericirea a fost și ami mare pentru ei. Iasmina și Bradford au împreună un băiețel pe nume Michael James în vârstă de 2 ani.

Sunt însărcinată. Suntem foarte fericiţi, încercăm de aproape un an. Este o binecuvântare, doamne ajută! A fost aproape din greşeală, când am zis că gata, o lăsăm baltă, m-am apucat de sport şi brusc au apărut două linii. El a rămas cu gura căscată când a văzut testul. Este un miracol. Ştiu sexul, dar nu vreau să-l zic pentru că am o superstiţie, dar este exact ce mi-am dorit. M-am gândit şi la nume, dar nu vă spun. A fost o sarcină grea la început, am avut greţuri, iar acum mă cam doare spatele. Este o sarcină mai grea decât prima, dar psihic sunt mai liniştită”, a spus Iasmina înainte de prima sarcină.

 

Acum, Iasmina Milutinovici-Hill şi cel care i-a devenit soţ, Bradford Aaron Hill, se pregătesc să devină părinţi a doua oară. Românca a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Mica noastră familie devine mai mare. Inimile noastre sunt pline de bucurie și recunoștință.”