Redactia.ro
Home » Știri » Milionarul care plătește o avere ca să fie tânăr. Are 45 de ani, dar vrea ca organele lui să funcționeze ca la 18 ani. Ce protocol strict urmează zilnic ca să-și atingă scopul

Milionarul care plătește o avere ca să fie tânăr. Are 45 de ani, dar vrea ca organele lui să funcționeze ca la 18 ani. Ce protocol strict urmează zilnic ca să-și atingă scopul

GALERIE FOTO (3) Milionarul care plătește o avere ca să fie tânăr. Are 45 de ani, dar vrea ca organele lui să funcționeze ca la 18 ani. Ce protocol strict urmează zilnic ca să-și atingă scopul

Bryan Johnson este un milionar care plătește o avere ca să fie tânăr. Sau să încerce să fie din nou tânăr. Are 45 de ani, dar vrea ca organele lui să funcționeze ca la 18 ani și susține că face progrese în acest sens. Ce protocol strict urmează zilnic ca să-și atingă scopul și ce spun specialiștii care se ocupă de el.

Milionarul care plătește o avere ca să fie tânăr. Are 45 de ani, dar vrea ca organele lui să funcționeze ca la 18

Bryan Johnson și are o avere impresionantă, astfel că își permite să dea două milioane de dolari pe an pentru experimentul lui de a obține, din nou, tinerețea. Milionarul este fondatorul și CEO-ul unui startup din domeniul biotehnologiei.

Deși are 45 de ani, analizele lui medicale arată o vârstă biologică de puțin sub 40 de ani, având un corp cu vreo cinci ani mai tânăr, prin urmare.

Bryan Johnson susține că are acum inima unui om de 37 de ani, pielea unuia de 28 de ani și plămânii unui tânăr de 18 ani. De fapt, el și-ar dori ca într-o zi aibă creierul, ficatul, rinichii, dinții, pielea, părul și penisul lui să arate și să funcționeze așa cum o făceau când avea 18 ani.

În ceea ce privește rata erecțiilor pe timp de noapte, el spune că se poate compara cu un adolescent.

Ca să-și recapete tinerețea, în 2021, milionarul a întreprins un program experimental intens bazat pe date științifice, pe care l-a numit Blueprint. Este condus de Oliver Zolman, un medic supranumit „doctorul rejuvenării”, și de 30 de experți în sănătate.

Blueprint este un experiment științific public pentru a determina dacă este posibil să rămâi la aceeași vârstă biologică. Acest lucru presupune încetinirea cât mai mult posibil a proceselor de îmbătrânire și apoi inversarea îmbătrânirii care a avut loc. În prezent, Bryan Johnson susține că, la fiecare 365 de zile pe an, îmbătrânește 277 de zile. Obiectivul bărbatului este să rămână la aceeași vârstă biologică pentru fiecare 365 de zile care trec, susține el.

În total, eforturile au dus la ceea ce Johnson afirmă că este o inversare record a vârstei epigenetice de 5,1 ani.

„Blueprint a luat naștere când, cu ani în urmă, mâncam în exces în fiecare seară ca urmare a stresului vieții de zi cu zi: fiind un antreprenor de start-up, tată a trei copii mici, părăsind o religie în care m-am născut, depresie cronică etc. În fiecare seară, la ora 19:00, nu puteam face nimic pentru a mă opri din a comite această auto-vătămare a mâncării în exces. Acest lucru îmi degrada rapid sănătatea și starea de bine și îmi accelera ritmul de îmbătrânire. În cele din urmă, l-am concediat în joacă pe Bryan de seară și i-am revocat autoritatea de a lua decizii în fiecare seară între orele 19.00 și 22.00”, a spus Bryan Johnson.

Foto: Profimedia

Ce protocol strict urmează Bryan Johnson în fiecare zi ca să-și atingă scopul

Sub monitorizarea specialiștilor, Bryan Johnson urmează un protocol strict. Se trezește la 5 dimineața și începe să ia zeci de pastile, controlat, printre care zinc, licopen, metformină, turmeric și o doză mică de litiu pentru sănătatea creierului. Mesele sunt un amestec de alimente solide și moi, sunt complet vegane și limitate la 1.977 de calorii pe zi. El face exerciții fizice zilnic, cu trei antrenamente de mare intensitate pe săptămână, a relatat Click.

Milionarul care plătește o avere ca să fie tânăr. Are 45 de ani, dar vrea ca organele lui să funcționeze ca la 18 ani. Ce protocol strict urmează zilnic ca să-și atingă scopul
Foto: Instagram

Medicii îi fac analize medicale lunar, printre care teste de sânge, colonoscopii și RMN (imagistică prin rezonanță magnetică). Sunt convinși că progresele lui Bryan Johnson vor revoluționa medicina.

„Ceea ce fac ar putea suna extrem, însă încerc să dovedesc că răul autoindus și îmbătrânirea nu sunt inevitabile”, a declarat el pentru agenția de știri americană Bloomberg.

Milionarul care plătește o avere ca să fie tânăr. Are 45 de ani, dar vrea ca organele lui să funcționeze ca la 18 ani. Ce protocol strict urmează zilnic ca să-și atingă scopul
Bryan Johnson în cadrul Project Blueprint
Foto: Bryan Johnson
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: