Redactia.ro
Home » Știri » Militar atacat de un bărbat cu cagulă care i-a furat arma și muniția. Individul încă e căutat de poliție

Militar atacat de un bărbat cu cagulă care i-a furat arma și muniția. Individul încă e căutat de poliție

Sâmbătă seară, în Mamaia, un militar a fost atacat de un bărbat care purta cu o cagulă. Individul a intrat prin efracție în perimetrul unității militare, Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat. I-a furat militarului și arma și muniția și a luat-o la fugă. Militarul era în timpul serviciului de pază în unitate, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale.

Bărbatul i-a luat arma și muniția bărbatului și a luat-o la fugă

Evenimentul s-a petrecut la puțin timp după ora 20:00. După ce l-a atacat pe militarul aflat în post și i-a furat arma și muția, s-a făcut nevăzut. Asta după ce a sărit gardul unității militare.

O persoană neidentificată, cu cagulă și înarmată cu o armă albă, a intrat prin efracție în perimetrul unității militare, în jurul orei 20.15, și l-a atacat pe militar. Militarul aflat în postul de pază a aplicat procedurile legale, a opus rezistență în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe. După ce a intrat în posesia armei și a muniției, agresorul a părăsit perimetrul unității (a sărit gardul), iar militarul agresat i-a anunțat de urgență pe comandantul corpului de gardă și pe comandantul unității”, a transmis Ministerul Apărării Naționale.

Conducerea ministerului a mai anunțat că Parchetul Militar Constanța și organele de poliție au deschis o anchetă pentru a vedea în ce condiții s-a petrecut evenimentul.

Individul este de negăsit

Polițiștii au împânzit orașul și au organizat filtre masive toată noaptea. Operațiunile de căutare continuă și duminică.

Până la ora redactării știrii, individul care l-a atacat pe militar nu a fost identificat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: