Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul britanic al Apărării: „Putin nu mai are nicio putere în lume…”

Ministrul britanic al Apărării: „Putin nu mai are nicio putere în lume…”

În cea de-a 13-a zi de război, Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a vorbit despre situația Rusiei și despre ajutorul pe care l-ar putea primi Ucraina din partea Poloniei. Conform declarațiilor sale, trupele lui Vladimir Putin nu ar mai rezista pentru mult timp. 

Ministrul britanic al Apărării: „Putin nu mai are nicio putere în lume…”

Decizia lui Vladimir Putin de a ataca Ucraina a determinat puterile lumii să se unească mai mult ca niciodată. Împreună i-au ajutat pe cei aflați în nevoie și tot împreună au decis să aplice Rusiei sancțiuni care să-i determine să renunțe la arme.

Chiar dacă Moscova nu s-a lăsat intimidată de aceste acțiuni, oficialii europeni nu sunt încrezători în ceea ce privește perioada pentru care vor mai rezista să susțină atacul. Mai mult, potrivit BBC, armata ucraineană spune că trupele rusești „continuă operațiunea ofensivă, dar ritmul de înaintare a încetinit semnificativ”.

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace este de aceeași părere, iar recent a declarat că Vladimir Putin și-a pierdut influența pe care o avea asupra lumii. În plus, resursele sale ar fi pe sfârșite, așadar eșecul nu mai poate fi evitat.

„Indiferent ce se va întâmpla, preşedintele Putin nu mai are nicio putere în lume. Este terminat. Armata sa este terminată. Iar el trebuie să recunoască asta, a spus el.

Wallace a lăudat atitudinea statelor din lume, care au reușit într-un timp record să se mobilizeze și să reacționeze împotriva acțiunilor Moscovei. Mai mult, ministrul a susținut că poporul rus va avea mult de suferit din cauza deciziei  lui Putin pe plan economic.

„Comunitatea internaţională s-a unit împotriva lui. Din poziţia sa, el va produce dificultăţi economice uriaşe pentru poporul său, a adăugat ministrul britanic al Apărării.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: