Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul de interne a demisionat. Curg demisiile după tragedia de la Caracal

Ministrul de interne a demisionat. Curg demisiile după tragedia de la Caracal

O nouă demisie la nivel înalt! După doar șase zile aflat în fruntea Ministerului de Interne, Nicolae Moga și-a anunțat demisia!

Ministerul de interne a demisionat

După ce la jumătatea lunii iulie Carmen Dan și-a prezentat demisia, iată că și succesorul ei a avut aceeași soartă. Ca urmare a tragediei de la Caracal, noul ministrul de interne, Nicole Moga, a decis să părăsească postul în care era instaurat de doar șase zile.

Ministrul de interne a demisionat a anunțat astăzi că, în urma unei conversații cu premierul Viorica Dăncilă, a decis să se retragă din funcție. Motivul? Protejarea prestigiului ministerului, același motiv invocat și de șeful STS.

„În urma unei discuții pe care am avut-o în această dimineața cu doamna prim-ministru am decis să mă retrag din funcția de minstru al Afacerilor Interne. Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituții, în urm activității deficitare ai unor angajați ai săi care au fost destituiți sau urmează să fie sacționați”, a declarat Nicolae Moga într-o declarație de presă.

”În cele șase zile în care am condus MAI am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaților în cazul tragediei de la Caracal. Toate aceste cercetări vor continua”, a mai precizat aceasta.

USR-ul cerea demisia ministrului de interne acum 24 de ore

 

Ieri, USR-ul îl acuza pe Nicolae Moga de incompetență, motiv pentru care îi cerea demisia în mod expres. „Sub conducerea lui Carmen Dan, sub conducerea lui Nicolae Moga, cel mult se vor găsi drept vinovați în tragedia de la Caracal niște „acari Păun”, în timp ce alte zeci sau poate sute de cazuri similare se vor produce în țară din cauza unor incompetenți din MAI”, spuneau cei de la USR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: