Redactia.ro
Home » Monden » Minodora și Liviu, sunt împreună de 18 ani. Ce declarații a făcut artista despre soț

Minodora și Liviu, sunt împreună de 18 ani. Ce declarații a făcut artista despre soț

Minodora este una dintre cele mai iubite și talentate artiste de la noi. De mai bine de 18 ani are o căsnicie de vis alături de Liviu. Vedeta a făcut declarații despre căsnicia sa. Ce a putut spune Minodora despre soțul ei.

Minodora, declarații emoționante despre soț

Minodora a fost prezentă în cadrul unei emisiuni televizate și a vorbit despre căsnicia sa. Cântăreața este căsătorită cu soțul ei, Liviu de mai bine de 18 ani. Liviu i-a fost alături permanent, chiar și în carieră, fiindu-i manager și mergând cu ea la toate evenimentele și aparițiile publice. Liviu și Minodora au împreună un băiat superb pe nume Marco.

Artista a mărturisit că ea și-ar fi dorit o fată, dar a fost binecuvântată cu un băiat. Minodora a dezvăluit că Liviu mereu i-a fost alături și a iubit-o necondiționat. Minodora a mai spus că s-a îndrăgostit din prima clipă de soțul ei pe care îl iubește nespus.

Mă consider un om binecuvântat. Ne-am dorit fată, la început, dar ne-a dat Dumnezeu un băiat, ne doream doi copii. Dar de teamă că nu puteam să le oferim o viață bună, suntem realiști, nu am mai făcut încă un copil. Nu mi-am dorit că al doilea copil al meu să se zbată în viață ca mine, că eu n-am avut multe.

Pe Liviu l-am văzut jumătatea vieții mele, omul de bază, seriozitatea mea. Omul care nu mă jignește, nu mă bate, m-a gelozit la început, dar l-am vindecat eu. Eu sunt îndrăgostită ca în prima zi de Liviu, înseamnă mult pentru mine, sunt mândră că e tatăl lui Marco, că este al meu pentru totdeauna. Mi-aș dori din această lume ca eu să plec prima, tu să ai grijă în continuare de Marco.„, a declarat Minodora.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini