Redactia.ro
Home » Știri » Mioara Lincan, viață grea alături de soacră. Cum a încercat femeia s-o incendieze pe artista de muzică lăutărească

Mioara Lincan, viață grea alături de soacră. Cum a încercat femeia s-o incendieze pe artista de muzică lăutărească

Mioara Lincan, viață grea alături de soacră. Cum a încercat femeia s-o incendieze pe artista de muzică lăutărească

Mioara Lincan a povestit câteva lucruri puțin știute de unii despre viața ei. Iată și ce relație a avut cu soacra ei, pe care a descris-o „tare cumsecade”. Femeia a încercat s-o incendieze pe Mioara Lincan, după spusele acesteia.

Mioara Lincan, viață grea alături de soacră. Cum a încercat femeia s-o incendieze pe artista de muzică lăutărească

Relațiile între rude pot fi uneori complicate, chiar nocive. Prin asta ar fi trecut și Mioara Lincan, cunoscută interpretă de muzică lăutărească, care a spus într-un interviu televizat că lucrurile nu erau deloc bune între ea și soacra ei, de exemplu. Într-o zi, s-ar fi ajuns atât de departe încât femeia ar fi încercat să-i dea foc.

„Am avut o soacră, Dumnezeu s-o odihnească, tare «cumsecade»! Soacră-mea a luat sticla de gaz, a aruncat-o pe mine și mi-a dat foc! Ei erau bogați, noi sărăcuți și trebuia să mă duc la câmp cu vacile, oile. Nu aveam voie în bucătăria de vară și găteam cu o lampă de gătit pe sală. M-a dat afară din casă, la 5 dimineața am plecat cu copilul, Giani. Soțul a venit după mine la Găești, dacă m-a iubit”, a povestit aceasta la Etno TV.

Mioara Lincan avea deja, la doar 19 ani, trei copii. Tatăl copiilor, soțul ei, s-a îndrăgostit de ea după ce a auzit-o cântând la o nuntă. Deși om „bun” și nu se certau, fostul ei soț ar fi avut și el unele vicii. Spre exemplu, jocurile noroc.

„Lua toți banii de la nuntă pe care îi primeam și îi juca. Ce a umplut paharul, când eram plecată în Israel, m-a sunat Giani și mi-a zis că tata a dat apartamentul la jocuri! Am zis că plesnesc. Se combinase cu cineva din lumea interlopă și lăsase casa amanet ca să facă rost de bani”, a mai spus Mioara Lincan. „Am venit acasă și, cu tot ce strânsesem, am scos casa de la amanet. Atunci i-am zis: ori jocurile de noroc, ori ne despărțim! Îmi vanduse totul până în momentul ăla, instalații de sonorizare, blănuri, hainele. A făcut paralizie pe partea dreaptă, 17 ani s-a chinuit. Plăteam femeie să stea cu el, să pot să mă duc să cânt, să fac bani”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: