Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, gest emoționant pentru fiica ei Oana. Imaginea tulburătoare cu fosta soție a lui Petre Roman, internată într-un centru pentru vârstnici

Mioara Roman, gest emoționant pentru fiica ei Oana. Imaginea tulburătoare cu fosta soție a lui Petre Roman, internată într-un centru pentru vârstnici

GALERIE FOTO (2)

De curând, Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere în Egipt! A sărbătorit acolo împreună cu buna prietenă, Vica Blochina, și copiii celor două, Isabela și Edan. Așa cum era de așteptat, de ziua ei, fiica fostului premier Petre Roman a avut parte de o mulțime de surprize. Însă cel mai emoționant moment a fost când a primit urarea de la mama sa,  care se află de la sfârșitul lunii martie internată într-un centru pentru vârstinci.

Oana Roman are toate motivele să se simtă norocoasă, la cei 45 de ani împliniți de curând! A sărbătorit frumoasa vârstă alături de fiica sa Isabela, dar și de buna ei prietenă, Vica Blochina, chiar într-un resort de cinci stele în Egipt. Chiar dacă e departe de prietenii din România, nu au lipsit urările și cadourile care au transformat aniversarea într-una dintre cele mai frumoase amintiri.

Mioara Roman, gest emoționant pentru fiica ei Oana

Însă, de departe cel mai emoționant moment a fost când aceasta a primit urarea din partea mamei sale, Mioara Roman, care acum se află internată într-un centru pentru vârstnici. Fosta soție a lui Petre Roman se află acolo pentru a beneficia de terapii de recuperare, în urma problemelor de sănătate în urma cărora a suferit în ultima perioadă.

Mioara Roman a ținut ca Oana să simtă că se gândește la ea de ziua ei, așa că a pregătit o surpriză cu ajutorul celor de la clinică.

În imaginea primită de Oana Roman, fosta soție a lui Petre Roman apare zâmbind cu un buchet de flori.

Tulburător este că Mioara Roman încă pare destul de slăbită din cauza problemelor de sănătate cu care s-a luptat în ulrima vreme.

“Probabil cea mai frumoasă imagine de azi! Mama trimițându-mi flori printr-o poză superbă. Te iubesc, mama!”, este mesajul transmis de Oana Roman, după ce a primit fotografia cu mama ei care a vrut să-i ureze de ziua ei “La mulți ani!”.

 

Mioara Roman, internată în “primul oraș medical” din România

Mioara Roman a ajuns, la sfârșitul lunii martie, într-un centru pentru îngrijirea vârstinicilor, situat în “primul oraş medical” din România.

Complexul în care se află mama Oanei Roman este dezvoltat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați, care îmbină un centru integrat de oncologie și recuperare, cu un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi.

Pe lângă serviciile medicale de calitate, Mioara Roman are la dispoziție mai multe spații destinate special petrecerii timpului, printre acestea fiind un centrul de recuperare si wellness, un restaurant, o cafenea sau mai multe magazine.

Un abonament lunar în centrul rezidenţial costă cel puţin 2.500 de euro de persoană, însă include numeroase servicii, de la cazarea, masa, curăţenia, serviciile de înfrumuseţare şi, bineînţeles, serviciile medicale, potrivit specialiștilor care au pus bazele acestui centru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: