Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, în stare gravă la spital. Oana a transmis un mesaj îngrijorător: «Are nevoie de rugăciuni»

Mioara Roman, în stare gravă la spital. Oana a transmis un mesaj îngrijorător: «Are nevoie de rugăciuni»

mioara roman

Oana Roman trece din nou prin momente delicate. Fiica fostului premier Petre Roman a scris un mesaj care a strârnit îngrijorare în rândul fanilor. Se pare că starea de sănătate a Mioarei Roman este din ce în ce mai fragilă, iar în aceste momente ea este internată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Mioara Roman, în stare gravă la spital

De ceva vreme, mama Oanei Roman este internată într-o clinică pentru vârstnici, unde este supravegheată non stop și are parte de cele mai bune îngrijiri. În urma unor investigații medicale, doctorii au decis ca aceasta să fie internată la spital și se pare că fosta profesoară are nevoie de rugăciunile celor dragi pentru că starea ei este una gravă. Oana Roman a dezvăluit că sănătatea Mioarei este precară, iar medicii fac tot ce pot pentru a o readuce pe linia de plutire.

Oana Roman este cunoscută pentru faptul că împărtășește cu admiratorii din mediul online evenimentele importante care au loc în viața sa, așadar nu a ezitat să le spună acestora despre cumpăna pe care o traversează în aceste momente delicate.

„Am fost azi la mama și vă spun doar că are nevoie de rugăciuni. Multe. Are nevoie de rugăciuni de vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă așa cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciuni pentru ea. Știu că vor mereu faceți asta pentru mine, mereu când vorbesc cu voi, vă rugați pentru mine. Știți că sunt singură în această luptă de a o ține să trăiască cât mai bine, știu că vă am și pe voi alături și vă mulțumesc”, a scris Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Oana Roman a lansat un atac la adresa membrilor familiei

Oana Roman nu s-a limitat aici, ci a adresat și un atac subtil la adresa membrilor familiei sale, despre care susține că nu s-au interesat de starea de sănătate a Mioarei Roman. „Vă mulțumesc mult pentru mesaje și rugăciuni. Contează enorm pentru mine. Cumva mă sprijin pe voi căci…nimeni dintre „rudele” mele nu s-a interesat în aceste zile de starea mamei. Doamne ajută”, a scris Oana.

Oana Romane este conștientă de starea fragilă de sănătate a mamei sale și, cu toate acestea, nu încetează să sperie la un miracol. Boala de care suferă Mioara Roman nu poate fi vindecată, ci doar gestionată. În ultima vreme, Oana Roman a recunoscut că a experimentat momente în care a simțit că toate aceste probleme o coplesesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: