Redactia.ro
Home » Monden » Miorița Videanu, cu sutienul desfăcut pe plajă. Ce a făcut soția lui Adriean Videanu în văzul tuturor

Miorița Videanu, cu sutienul desfăcut pe plajă. Ce a făcut soția lui Adriean Videanu în văzul tuturor

Miorița Videanu a decis să petreacă pe litoralul românesc câteva clipe de relaxare. Însă iată cum a fost surprinsă soția fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu, pe plajă și ce a făcut în văzul tuturor.

Miorița Videanu, cu sutienul desfăcut pe plajă? Ce a făcut soția lui Adriean Videanu în văzul tuturor

Miorița Videanu a petrecut clipe de relaxare pe litoralul românesc. Soția lui Adriean Videanu a fost surprinsă de paparazzi la o ședință de masaj pe plaja din Mamaia, potrivit celor de la Wowbiz.
Imaginile surprinse de paparazzi o arată pe doamna Videanu cum se așează pe masa de masaj. Miorița Videanu se lasă pe mâna maseuzei, cu sutienul desfăcut. La un moment dat, femeia care îi face masaj îi dă mai jos costumul de baie, pentru a putea masa toată zona spatelui, ca relaxarea să fie completă.

Și nu este prima dată când soția lui Adriean Videanu este surprinsă în astfel de ipostaze, chiar se pare că preferă astfel de metode de relaxare.
Miorița Videanu a mai fost surprinsă și în vacanțele din anii trecuți de pe litoralul românesc, în timp ce a apelat la maseurii de pe plajă pentru câteva clipe de relaxare totală chiar pe malul mării.

Miorița și Adriean Videanu s-au cunoscut încă din copilărie

Puțini știu că fostul primar al Capitalei Adriean Videanu și soția sa Miorița s-au cunosc încă din copilărie, însă căsătoria dintre cei doi a avut loc în 1987. Atunci, tinerii căsătoriți s-au mutat în București. Dragostea lor a fost împlinită de venirea pe lume a doi copii ai cuplului. Este vorba de Andrei, care s-a născut în 1990, și Diana Alexandra, născută în 1992.
Miorița și Adriean Videanu sunt extrem de mândri de cei doi copii ai lor. Atât Andrei, cât și Diana au ales să studieze la unele dintre cele mai prestigioase universități din străinătate.
În 2009, Andrei Videanu a fost admis la George Washington University (GWU) din S.U.A., unde a urmat studii de economie. Iar Diana Videanu a fost admisă, în 2012, la University College London (UCL) din Marea Britanie, Departement of Science & Innovation.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: