Redactia.ro
Home » Știri » Miracol în Lunea Mare, la Bistrița. Un tânăr de 19 ani a scăpat cu viață după ce mașina în care se afla a fost lovită în plin de un tren

Miracol în Lunea Mare, la Bistrița. Un tânăr de 19 ani a scăpat cu viață după ce mașina în care se afla a fost lovită în plin de un tren

Miracol în Lunea Mare, la Bistrița

Miracol în Lunea Mare, la Bistrița. Un tânăr din Bistrița a trăit un adevărat miracol, în Săptămâna Mare. În vârstă de 19 ani, băiatul a scăpat cu viață dintr-un accident grav. A ajuns la spital fără leziuni care să-i pună viața în pericol.

Miracol în Lunea Mare, la Bistrița. Un tânăr de 19 ani a scăpat cu viață după ce mașina în care se afla a fost lovită în plin de un tren

Un tânăr de 19 ani a scăpat ca prin minune cu viață după un accident grav. Mașina condusă de tânărul din Bistrița a fost lovită, în plin, de un tren care circula pe ruta Bistrița-Cluj. Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată acustic și luminos. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Poliției Județean Bistrița-Năsăud, în urma impactului, șoferul de 19 ani a fost transportat la spital. Din fericire, acesta nu a suferit leziuni care să-i pună viața în pericol.

Astăzi (luni – n.r.), poliţiştii rutieri din Beclean au intervenit la un accident care a avut loc pe Drumul Judeţean 172. Din primele date, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitate, a fost acroşat de trenul care circula pe relaţia Bistriţa-Cluj. Tânărul a fost rănit şi transportat la spital„, a transmis IPJ.

În urma impactului, șoferul a fost testat cu aparatele etilotest și cu DrugTest, iar rezultatele au fost negative. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar autoritățile vor cerceta pentru a stabili cum a avut loc accidentul.

Un tânăr de 20 de ani a intrat cu mașina în gardul unei case

Un tânăr de 20 de ani din Dâmbovița, care își luase de curând carnetul, a pierdcut controlul mașinii pe carosabilul umed și a intrat în gardul unei case. Acesta a lovit o țeavă de gaze,care s-a fisurat. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje dela ambulanță, pompieri și angajați ai companiei de gaze.

Scurgerile de gaze au fost oprite înainte să se producă o nenorocire. Tânărul și tatăl său, care se afla pe scaunul din dreapta, au scăpat cu răni ușoare. Adolescentul nu consumase alcool, iar accidentul a avut loc pentru că acesta nu a adatat viteza la condițiile de drum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: