Redactia.ro
Home » Stil de viață » Miracolele există. O femeie a rămas însărcinată la 48 de ani, dar și la 49. Cum a fost totul posibil: ”Nu sunt nebună. Doar binecuvântată”

Miracolele există. O femeie a rămas însărcinată la 48 de ani, dar și la 49. Cum a fost totul posibil: ”Nu sunt nebună. Doar binecuvântată”

GALERIE FOTO (2)

O femeie a rămas însărcinată la vârsta de 48 de ani, dar și la 49 de ani. Are două fetițe minunate, cu care se mândrește pe rețelele de socializare. De curand, aceasta a povestit cum a fost totul posibil.

O femeie a rămas însărcinată la 48 de ani, dar și la 49 de ani

Aceasta a povestit pe TikTok că trecea prin menopauză când a născut cea de-a doua fiică. De altfel, aceasta a postat o serie de fotografii cu ea însărcinată și cu copiii ei.

„Insarcinata la 48 si la 49 de ani. Nu sunt nebuna. Doar extrem de binecuvantata! Si obosita! Sunt foarte obosita! Si gata!”

Urmăritorii mamei s-au grăbit să o laude: „Felicitări, arăți superb, copiii tăi sunt atât de frumoși și bine îngrijiți și arată atât de fericiți”. Într-un alt videoclip, în care poate fi văzută ținându-și fiica în brațe, mama a spus: „Ea are un an, eu am 51 de ani. Să nasc în timpul menopauzei a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată! Miracolele se întâmplă!”.

Ce au mai spus internauții

Colegii TikTokeri s-au grăbit să sară și să-și împărtășească poveștile despre educația parentală. Unul a spus: „Am 52 de ani, nu-mi pot imagina să trec prin asta din nou, dar îmi place cu siguranță să fiu bunică! Succes, dragă copilă.”

Altul a spus: „Am 43 de ani și mi-ar plăcea să mă recăsătoresc și să mai am una. Acesta este doar un semn pentru mine că este absolut posibil. Fericit pentru tine!”

„Mama mă are la 50 de ani. Am fost unul dintre cei mai norocoși copii!”/ „Am 52 de ani și simt că sunt prea bătrân pentru a avea unul, dar întotdeauna mi-am dorit să am un copil”, au fost și alte comentarii.

În timp ce altul a spus: „Felicitări!!! Mama mea avea 42 de ani, iar tatăl meu 52. Când au avut gemeni. Ambii au trăit o viață lungă și sănătoasă. Și-au văzut toți nepoții crescând.” Și altcineva a adăugat: „Am și eu 51 de ani și bebelușii mei au crescut. Mi-e dor de acele zile în care ei sunt mici, timpul trece mult prea repede! Sunteți cu adevărat binecuvântați, ce minune!!!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini