Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea, dezamăgit de plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”: „Loviturile sub centură dor cel mai tare”

Mircea Badea, dezamăgit de plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”: „Loviturile sub centură dor cel mai tare”

mircea radu

Plecarea lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea de la emisiunea „Chefi la cuțite” a generat o reacție puternică atât în rândul fanilor, cât și al Antenei 1. Producătoarea Monica Segall s-a declarat umită de decizia celor trei jurați a nu mai participa la filmările pentru noul sezon al emisiunii, mai ales că aceasta i-a fost comunicată cu doar o lună înainte de începerea filmărilor. Mai multe persoane publice și-au spus opinia despre plecarea celor trei chefi, iar omul de televiziune și jurnalistul Mircea Radu nu s-a lăsat mai prejos. Iată ce a spus!

Plecarea celor trei chefi de la „Chefi la cuțite a stârnit multe controverse

Telespectatorii au fost luați prin surprindere atunci când Antena 1 a anunțat, prin intermediul unui comunicat, faptul că cei trei chefi nu vor mai face parte din echipa celebrei emisiuni culinare.

Motivul invocat de aceștia ar fi oboseala adunată și nevoia de odihnă, însă gurile rele sunt de părere că, de fapt, chefii negociază cu un alt trust și sunt gata să demareze o altă emisiune la un post concurent. Mona Segall, producătoarea emisiunii de la Antena 1 a fost luată prin surprindere de hotărârea bucătarilor și se află într-o poziție delicată. Trebuie să găsească înlocuitori în timp-record pentru a demara filmările.

Ce mesaj i-a transmis Mircea Radu Monei Segall după ce Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au renunțat la emisiunea care i-a consacrat și le-a rontunjit conturile

Mircea Radu a fost martorul dezbaterii care a luat naștere în mediul online și a dorit să-și exprime părerea. Mircea Radu a vorbit despre cât de greu îi va fi Monei să găsească înlocuitori pe măsură pentru cei trei chefi pe care, îi considera, sarea și piperul emisiunii culinare.

„Plecarea celor trei chefi e încă știre; s-a intrat în faza de presupuneri. Da, e o lovitură dată Antenei, probabil la fel de grea ca și pentru Pro, acum câțiva ani. Îi pârjolește grila de programe și, mai presus, o rupe la orgoliu pentru că televiziunile trăiesc și din asta, știu emisii făcute din ambâț, nu că erau necesare.

Nici Mona Segall nu se simte bine, loviturile sub centură dor cel mai tare. Îi va fi și mai rău pentru că “Nimeni nu e de neînlocuit” e o vorbă falsă, toxică și tristă ca moartea, care nu se aplică la prezentatori TV; cei trei erau sarea și piperul show-ului, iar producătoarea cunoaște asta mai bine ca oricine.

Pentru chefi, nimic nu va mai fi din ce a fost. Dar ei sunt băieți mari, au călcat pedala până la fund, la viteza asta nu mai există nuanțe, va fi sau nu va mai fi deloc. Niciodată.

Dar noi, telespectatorii, unde suntem in povestea asta? Păi unde să fim, pe canapea, în fața televizorului; nu ne întrebăm nici ce fac, nici unde se duc, nici de ce au plecat chefii de la A1 – e posibil să tresărim la întrebarea “pe câți bani s-or fi ușchit de-acolo?” dar numai un pic. Tot ce vrem este umplerea locului rămas gol cu emisii puternice și staruri. Pentru că noi, telespectatorii, vrem sânge pe ecran chiar dacă știm că e ketchup.”, a fost mesajul transmis de Mircea Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: