Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea nu bea apă de mai bine de 30 de ani. Ce consumă în cantități industriale: „Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață” VIDEO

Mircea Badea nu bea apă de mai bine de 30 de ani. Ce consumă în cantități industriale: „Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață” VIDEO

Mircea Badea nu bea apă de mai bine de 30 de ani

Mircea Badea nu bea apă de mai bine de 30 de ani. Da, ați citit bine! Iată ce consumă îndrăgitul prezentator în locului băuturii vitale!

Mircea Badea nu bea apă de mai bine de 30 de ani

Mircea Badea a mărturisit chiar în emisiunea pe care o perzintă la TV că, de mai bine de 30 de ani, a înlocuit apa cu o altă băutură care îi este pe plac. Cu toate acestea, prezentatorul TV recunoaște că ceea ce consuma de zi cu zi în locul apei nu este o băutură tocmai sănătoasă. Iată detaliile care te vor uimi!

Nu am băut apă de 30 de ani” a declarat Mircea Badea, potrivit Antena 3 CNN.

Mircea Badea: „Uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”

Mircea Badea și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor săi și le-a povestit cu amănunt ce consumă de zi cu zi în locul apei, de mai bine de 30 de ani. Totodată, prezentatorul TV a recunoscut că este conștient de situația în care se află și că nu îndeamnă pe nimeni să îi ia exemplul:

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață.

Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat!

Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante.

Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: ‘poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă’. Și eu îi zic: ‘nu am băut apă de 30 de ani’. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap.”, a mai declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii prezentate.

Sursa foto: Captură ecran YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: