Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Geoană, de nerecunoscut. Cele mai recente imagini cu el i-au îngrijorat pe toți. Cu ce boală s-ar confrunta

Mircea Geoană, de nerecunoscut. Cele mai recente imagini cu el i-au îngrijorat pe toți. Cu ce boală s-ar confrunta

GALERIE FOTO (2)

Mircea Geoană este de nerecunoscut. Cele mai recente imagini cu el i-au îngrijorat pe toți. Se pare că politicianul s-ar confrunta cu o boală foarte grea. Despre ce este vorba.

Mircea Geoană a ajuns de nerecunoscut

Mircea Geoană este cel care ne reprezintă în Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, ocupând funcția de secretar adjunct. Politianul își îndeplinește îndatoririle așa cum știe mai bine și de dedică cu totul țării noastre. Sunt mulți cei care nu-i mai văzuseră de o bună perioadă, tocmai din acest motiv au avut parte de un mare șoc atunci când au apărut cele mai recente fotografii cu el. Mircea Geoană a ajuns de nerecunoscut și se pare că boala l-a transformat total. Foarte mulți români au rămas șocați acum, că l-au văzut la televizor. Este total schimbat, pentru că se pare că suferă de o boală nemiloasă.

Potrivit substantial.ro, încă din luna august, imediat după nunta fiicei sale, Mircea Geoană ar fi fost diagnosticat cu o boală care ia anual multe vieți. Politicianul a primit cel mai crunt diagnostic: cancer limfatic. Omul politic este acum mai palid, slab și fără păr. Totuși, numărul doi în NATO se simte bine, așa cum reiese din ultimele lui apariții.

Mircea Geoană, președinte?

Au existat multe zvonuri conform cărora, Mircea Geoană ar vrea să participe la alegerile prezidențiale. Acum ceva vreme, acesta a decis să spună lucrurilor pe nume și să clarifice toate zvonurile apărute: „Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine. Sunt multe zvonuri. Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, spunea Mircea Geoană la TV, în vara acestui an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: