Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Geoană, posibil candidat la prezidențialele din 2024. Vasile Dîncu: „Are multe calități”

Mircea Geoană, posibil candidat la prezidențialele din 2024. Vasile Dîncu: „Are multe calități”

Mircea Geoană, posibil candidat la prezidențialele din 2024. Vasile Dîncu: „Are multe calități”

Mircea Geoană, posibil candidat la prezidențialele din 2024. Vasile Dîncu a oferit toate detaliile!

Mircea Geoană, posibil candidat la prezidențialele din 2024

Vasile Dîncu (PSD) a vorbit public despre alegerile prezidențiale din 2024. Conform fostului ministru de la Apărare, candidatul PSD, social-democrat, de anul viitor ar putea fi din afara partidului, Mircea Geoană.

Dacă PSD nu va găsi un membru de partid cu șanse reale pentru Palatul Cotroceni, ar putea fi nevoiți să apeleze la o figură publică din afara formațiunii

„Strategul PSD” nu respinge scenariul potrivit căruia Mircea Geoană, actual secretar general adjunct al NATO, va fi introdus pentru cea de-a doua oară în cursa prezidențială”, a explicat  Vasile Dîncu, relatează România TV. 

Vasile Dîncu: „Are multe calități”

fostului ministru de la Apărare, Vasile Dîncu susține că Mircea Geoană are multe calități pentru a fi un candidat de luat în calcul din partea PSD. Acesta susține că dacă îl vor alege pe Mircea Geoană, la nivel local, îi vor construi un suport demn de alegerile prezidențialele din 2024:

„Mircea Geoană are multe calități pentru a fi un candidat serios. Nu s-a discutat acest lucru încă în partid. Noi am stabilit de principiu că acel care va fi candidat, indiferent că vine din afară sau dinăuntru, va trece printr-o alegere la nivel local, ca să-i construim un suport pentru următoarele alegeri.

Deci sigur că este o discuție care ar putea să aibă loc. Deocamdată, ne preocupă guvernarea și modul în care va prelua Marcel Ciolacu următorul Guvern, cu un nou program de guvernare și nu ne-am gândit încă la alegerile prezidențiale, încă nu am luat decizii în acest sens”, a declarat Mircea Geoană, într-un interviu pentru RFI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: