Redactia.ro
Home » Știri » Mircea începe fiecare zi la 2 noaptea, ca să facă un drum de 20 de kilometri pe jos, până la muncă. Povestea bărbatului din Iași e o lecție pentru toți

Mircea începe fiecare zi la 2 noaptea, ca să facă un drum de 20 de kilometri pe jos, până la muncă. Povestea bărbatului din Iași e o lecție pentru toți

Viața de părinte este pentru unii plină de sacrificii mari, așa poate să înceapă povestea lui Mircea, un tânăr din Iași care este obișnuit să dea piept cu orice obstacol al vieții. Impresionant este că nu se plânge absolut deloc, pentru că orice efort îl face pentru minunea ce-l așteaptă acasă după o zi lungă la muncă, zi ce începe de fiecare dată în toiul nopții, la ora 2 noaptea.

Este povestea unui tânăr în vârstă de doar 31 de ani, pe numele său Mircea Munteanu. Și-a luat rolul de tată foarte în serios. Iar povestea sa de viață a impresionat pe toată lumea, după ce s-a viralizat în mediul online.

Mircea începe fiecare zi la 2 noaptea, ca să facă un drum de 20 de kilometri pe jos, până la muncă

Pentru Mircea, fiecare zi începe în toiul nopții, la ora 02:00. Atunci se trezește pentru a se pregăti de muncă. Tânărul este tatăl unui copil de un an, locuiește în comuna Rediu și este angajat al firmei de salubritate din Iași.

Și pentru că bărbatul nu are în zonă niciun fel de mijloc de transport în comun cu care ar putea călători până la muncă, nu i-a rămas decât să meargă pe jos 20 de kilometri până la firma de salubritate din Iași, unde este angajat.

În fiecare zi, Mircea merge pe jos 10 kilometri până la locul de muncă și, la sfârșitul programului, alți 10 kilometri până când ajunge acasă. Cu toate acestea, nu se plânge, pentru că doar așa își poate întreține familia.

Salariul pe care îl primește Mircea la Iași

Iar tânărul din Iași poate fi considerat un tată erou pentru băiețelul lui în vârstă de doar un an.

Mircea Munteanu încasează un salariu net de 2.700 net, în condițiile în care lucrează și în zilele de weekend. Însă nu se plânge, spunând că își primește mereu banii la timp, potrivit IașiTVLife,

Mai mult decât atât, bărbatul chiar este mulțumit că are același loc de muncă încă din anul 2016.

”Asta este. Fie ploaie, fie vânt… Dăm înainte. Lucrez din 2016 aici. Programul meu începe la 5 fără un sfert. Fiind aici în sat, trebuie să ajung. Şi merg pe jos. Programul începe la 5 fără un sfert. Trebuie să fim pe stradă, să măturăm străzile, prin staţii. Este convenabil. Salariul vine la timp”, a declarat Mircea Munteanu pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: