Redactia.ro
Home » Știri » Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani. Cum se simte antrenorul și ce cadou și-a făcut de ziua de naștere

Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani. Cum se simte antrenorul și ce cadou și-a făcut de ziua de naștere

Mircea Lucescu împlinește astăzi 77 de ani

Mircea Lucescu împlinește astăzi 77 de ani. Antrenorul și fostul fotbalist nu se gândește la retragere și continuă să-și ducă mai departe marea pasiunea. Iată ce cadou și-a făcut de ziua lui de naștere.

Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani. Cum se simte antrenorul și ce cadou și-a făcut

Mircea Lucescu, care a făcut primii pași în fotbal în 1961, și-a oferit un cadou de ziua lui de naștere: Dinamo Kiev, antrenată de el, s-a calificat în turul trei preliminar al Champions League. Lucescu a împlinit 77 de ani, dar are de gând să renunțe la fotbal deși situația nu mai este aceeași din cauza războiului. El ar fi părăsit Ucraina doar după insistețele familiei, chiar și după ce armata rusă a ajuns aproape de porțile orașului, a relatat playtech.ro.

„Toată viața mea e pe teren. Și e un exemplu pentru toți oamenii trecuți de 70 de ani. Poți merge mai departe, chiar și într-un mediu stresant, plin de presiune, ca fotbalul”, a declarat antrenorul român într-un interviu pentru gsp.ro.

Patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, i-a transmis și acesta felicitări.

Dragă Mircea, în această zi festivă, te rog să primeşti felicitările mele personale şi pe cele din partea întregii familii Dinamo! Devenind o parte a clubului nostru, ai adus instant o nouă viaţă echipei, i-ai dat un nou impuls, ajutând jucătorii să îşi arate toate laturile talentului lor cât mai bine şi mai rapid posibil. Unind echipa, creând un mecanism stabil, ai reuşit să insufli spiritul de învingători, readucând la Kiev strălucirea cupelor şi medaliilor. În fiecare zi jucătorii învaţă de la tine, nu eşti doar un antrenor pentru ei, eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului. Ai făcut multe pentru dezvoltarea fotbalului în Ucraina şi nu ne-ai părăsit ţara într-o perioadă dificilă pentru ţară. În această zi festivă, permite-mi să îţi urez un cer liniştit, sănătate, ani lungi în fotbal şi, bineînţeles, noi victorii şi titluri la conducerea Dinamo Kiev”, este scrisoarea semnată de Surkis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro