Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Mireasa descoperă o scrisoare de la mama ei decedată și fuge de la nuntă după ce o citește. „Nu pot să mă mărit cu acest bărbat.” Ce descoperise tânăra

Mireasa descoperă o scrisoare de la mama ei decedată și fuge de la nuntă după ce o citește. „Nu pot să mă mărit cu acest bărbat.” Ce descoperise tânăra

În ziua nunții sale, Anne primește o scrisoare de la mama ei decedată, scrisă special pentru acest moment. În timp ce Anne citește cuvintele emoționante ale mamei sale, începe să se întrebe dacă se căsătorește cu adevărat cu bărbatul potrivit. Îndoielile îi inundă mintea, lăsând-o să se întrebe dacă a făcut alegerea corectă.

Anne stătea în camera liniștită a hotelului, cu degetele trecând ușor peste plicul sigilat din poală. Scrisoarea era de la mama ei, Diane, care murise nu demult. Diane scrisese scrisori pentru fiecare moment important din viața lui Anne: absolvirea liceului, ziua nunții, chiar și nașterea viitoare a unui copil. Astăzi, Anne deschidea scrisoarea destinată pentru ziua nunții.

Inima i se strângea știind că mama ei nu era acolo, dar Diana găsise o modalitate de a rămâne aproape, chiar și după moarte.

Cu mâinile tremurânde, Anne a deschis plicul și a desfăcut cu grijă scrisoarea. Scrisul familiar al mamei sale a apărut, iar lacrimile au început imediat să-i curgă din ochi. A clipit rapid, ștergându-le înainte să-i strice machiajul. Cuvintele de pe pagină s-au încețoșat pentru un moment, până când Anne s-a putut concentra.

„Anne, draga mea Anne, astăzi este ziua ta cea mare. Ca orice mireasă, probabil că te panichezi din cauza unor detalii mărunte care pot merge prost. Dar niciunul dintre aceste lucruri mici nu va conta pe termen lung. Peste un an, nici măcar nu ți le vei aminti. Ceea ce contează cu adevărat este că ai ales bărbatul potrivit…”

Anne s-a oprit, simțind cum pieptul i se strânge. Îndoielile pe care le purtase de luni de zile au reapărut. Oare chiar alesese bărbatul potrivit? Cuvintele mamei sale o făceau să se întrebe totul din nou.

Anne și Roger obișnuiau să se plimbe prin parc, râzând de dezastrele lor amoroase recente. Lucrurile păreau mereu să meargă prost pentru amândoi.

„Deci, cum e cu ultimul tip? Cum îl chema?” a întrebat Roger, încercând să-și amintească.

„Mark,” a răspuns Anne.

„Așa, Mark. Cum a fost?” Anne a ridicat din umeri. „E în regulă. E de succes, are propria lui companie. M-a dus la un restaurant elegant și m-a condus acasă după aceea.”

„Dar…?” Roger a ridicat o sprânceană. „E plictisitor,” a recunoscut Anne oftând. „Tot ce a vorbit a fost despre muncă. Nu știam ce să spun, așa că doar am dat din cap.”

Roger a râs. „Deci, nu va fi o a doua întâlnire?”

„De fapt…” Anne a ezitat, lovind ușor pământul cu piciorul.

„Ce? De ce?” a întrebat Roger surprins.

„E un tip bun, știi? E de succes și mereu mi-am dorit pe cineva ca el. Și… nici măcar nu a încercat să mă sărute, ceea ce a fost plăcut,” a explicat ea.

Roger părea confuz. „Deci, o să-l mai vezi pentru că nu te-a sărutat?”

„Nu e așa,” a spus Anne, apărându-se. „Pur și simplu… se simte în siguranță. Dar e încă devreme. Doar ne întâlnim.”

Roger i-a aruncat o privire curioasă. „Și tu? Te vezi cu cineva?” a întrebat Anne, schimbând subiectul.

„E cineva,” a recunoscut Roger, aruncând o privire spre ea.

„Atunci spune-i ce simți,” a spus Anne, împingându-l jucăuș. „Dar dacă nu simte la fel? Aș putea să o pierd,” a răspuns Roger serios.

„Nu o vei pierde,” a spus Anne zâmbind. „Ar fi nebună să nu te iubească.”

Roger a zâmbit, dar ochii lui exprimau ceva mai profund.

După a doua întâlnire, Mark a rugat-o pe Anne să fie iubita lui, și ea a decis să încerce. Puțin peste o lună mai târziu, s-au mutat împreună.

La început, lucrurile păreau bine, dar într-o zi, Anne s-a îmbolnăvit de febră. Era ghemuită în pat, cu capul bătându-i puternic. Îi ceruse lui Mark să ia o zi liberă ca să stea cu ea, dar el a refuzat, spunând că are prea mult de muncă, deși era propriul său șef. În timp ce Anne stătea acolo, corpul ei tremurând, a auzit soneria. S-a ridicat cu greu din pat și s-a dus la ușă. Când a deschis, acolo stătea Roger, cu un zâmbet cald și o pungă mare în mână.

„Hei, bolnăvicioaso,” a spus Roger zâmbind. „Hei,” a răspuns Anne, cu vocea slăbită și înfundată de răceală.

„Ți-am adus niște supă,” a spus Roger, ridicând punga pe care o ținea.

„Ești eroul meu,” a spus Anne cu un zâmbet mic, lăsându-l să intre.

S-au dus în bucătărie. Anne s-a așezat la masă, în timp ce Roger s-a dus direct la aragaz să încălzească supa. „Deci, cum merge să trăiești cu Mark?” a întrebat Roger, amestecând supa.

„E bine,” a spus Anne. „E foarte ordonat. Nici nu trebuie să-i cer să facă curățenie. O face singur.”

Roger a dat din cap. „Sună bine.”

„Da, dar…” Anne a ezitat, mușcându-și buza. „Dar ce?” a întrebat Roger, întorcându-se spre ea.

„Nu e nimic,” a spus Anne, scuturând din cap.

Roger s-a încruntat. „Dar îți place munca ta.”

„Știu,” a spus Anne. „I-am spus asta, dar poate are dreptate. Poate ar trebui să renunț.”

Roger s-a așezat lângă ea și i-a luat mâna, privindu-i în ochi. „Anne, ești uimitoare la ceea ce faci. Ai muncit atât de mult să ajungi unde ești. Nu renunța pentru nimeni, nici măcar pentru Mark. Meriți să-ți urmezi visele.”

Anne a zâmbit, simțind o căldură în piept. „Mulțumesc, Roger. Mereu știi ce să spui.”

„Vorbesc serios,” a spus Roger. „Și, pe lângă asta, am nevoie de gătitul tău. Nu aș supraviețui fără el.”

Anne a râs. „Ești ridicol.”

Roger a zâmbit. „Sunt serios!”

„Bine, o să mă gândesc,” a spus Anne. „Ai face bine,” a răspuns Roger, ridicându-se să verifice supa.

Anne stătea pe marginea drumului, ploaia turnând peste ea, în timp ce mașina ei stătea nemișcată. Se întuneca, iar un nod de panică începea să-i crească în piept. Cu degetele tremurânde, l-a sunat pe Mark. „Mark, mașina mea s-a stricat. Nu știu ce să fac. Se întunecă și începe să fie frig,” a spus Anne, cu vocea tremurândă.

„O să trimit pe cineva,” a răspuns Mark fără ezitare. „Doar trimite-mi locul unde ești.”

„Poți veni tu? Mi-e frică. Chiar am nevoie de tine acum,” l-a rugat Anne, inima ei scufundându-se în timp ce rostea aceste cuvinte.

„Nu pot, sunt la muncă,” a răspuns Mark ferm. „Cineva va ajunge acolo curând. Nu-ți face griji.” Și cu asta, a închis.

Anne a simțit lacrimile în ochi, stând acolo, singură în ploaie. După un moment, l-a sunat pe Roger.

„Hei, sunt blocată pe drum, lângă acea benzinărie cu băuturile ciudate. Ești ocupat?” a întrebat ea încet.

Roger i-a răspuns că avea un interviu important, dar, cu toate acestea, a ajuns la scurt timp după.

Mai târziu, stând în camera de hotel, Anne citea ultimele rânduri ale scrisorii mamei ei. A decis că Roger era cel potrivit și a fugit de la nunta cu Mark pentru a începe o nouă viață.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: