Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, îmbrăcată în costum național alături de fiica sa de 1 Decembrie. A transmis o urare emoționantă românilor

Mirela Vaida, îmbrăcată în costum național alături de fiica sa de 1 Decembrie. A transmis o urare emoționantă românilor

GALERIE FOTO (2)

Mirela Vaida a făcut o mare bucurie românilor și a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Chiar dacă nu se află pe platourile de filmare, prezentatoarea a simțit să-și exprime iubirea față de România și să-și facă auzite gândurile. Prin intermediul unei postări în mediul online, a adresat câteva cuvinte românilor de pretutindeni și spectatorilor săi.

Mirela Vaida, îmbrăcată în costum național alături de fiica sa de 1 Decembrie

Mirela Vaida sărbătorește 1 Decembrie acasă, alături de cei dragi. În această zi deosebită, ea și fiica sa au decis să îmbrace costumul național și să-și arate în mod public dragostea față de patria lor. O fotografie cu cele două a fost postată în mediul online, însoțită de un mesaj în care prezentatoarea de televiziune a avut câteva lucruri importante de transmis publicului din țara noastră.

Vedeta și-a dorit să sublinieze, în primul rând, că românii nu ar trebui niciodată să își uite originile și tradițiile. Suntem un popor cu o cultură vastă, care ar trebui cinstită și cu care ne putem mândri.

A vorbit apoi despre copii, cei care într-o bună zi vor moșteni istoria și viitorul acestei țări. În viziunea Mirelei, aceștia ar trebui învățați încă de la o vârstă foarte fragedă ce înseamnă iubirea de țară și valorile românești. Datoria principală a părinților este să-i călăuzească în această direcție și să le transmită mai departe sentimentul de naționalism.

„Laa multi ani, Romania! 🇷🇴❤️🤗 La multi ani, romani de pretutindeni‼️♥️ Sa fim uniti, impliniti, sanatosi, sa nu ne uitam radacinile, neamul din care venim, traditiile, doinele, poeziile! Sa ne crestem copiii in credinta fata de Dumnezeu, sa-i invatam sa-si iubeasca limba, bunicii, tara, folclorul! Oriunde ne va purta destinul, sa nu uitam niciodata cine suntem: un popor bogat, sufletist, iubitor de familie, de traditie, de neam‼️🙏❤️”, este mesajul postat de Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

A transmis o urare emoționantă românilor de peste hotare

Înainte de a încheia, Mirela Vaida și-a dorit ca cuvintele sale să ajungă și peste hotarele țării noastre. Tot mai mulți români au ales să muncească în străinătate, iar prezentatoarea i-a avut în vedere și pe aceștia. Și-a dorit ca aceștia să nu uite niciodată că sunt români și că „acasă” va fi mereu în România, unde sunt așteptați de o patrie caldă și de tradițiile moștenite de la străbuni.

„Si, oricat am fi de departe, sa nu uitam ca „acasa” trebuie sa ne adunam intotdeauna! Acasa e aici, in vatra noastra, Romania‼️ La multi ani, romani, oriunde v-ati afla! Dumnezeu sa fie cu noi, cu fiecare, in fiecare ceas‼️🙏 La multi ani, Romania! 🇷🇴 #romania #mirelavaida #1decembrie🇷🇴 #ziuanationala #taramea #acasa #familie #traditie”, a mai adăugat prezentatoarea de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: