Redactia.ro
Home » Monden » Mirele a dispărut în ziua nunţii, iar mireasa a rămas cu buza umflată. Dar.. ŞOC! Femeia s-a măritat cu socrul. Motivul? Incredibil

Mirele a dispărut în ziua nunţii, iar mireasa a rămas cu buza umflată. Dar.. ŞOC! Femeia s-a măritat cu socrul. Motivul? Incredibil

O mireasă a decis să divorțeze la o zi după nuntă.

După ce un mire din Indonezia a dispărut fără urmă chiar în ziua nunții, tatăl său și-a asumat rolul lui și s-a căsătorit cu mireasa, însă doar pentru că organizarea evenimentului costase mult și nu voia să piardă banii.

Nimic nu părea ca va umbri nunta dintre tânăra mireasă, identificată de presa din Indonezia cu inițialele S.A., și viitorul soț, cu care avusese o relație de lungă durată. Însă, mirele și-a luat tălpășița în ziua marelui eveniment, care a avut loc marți, 29 august.

Nora i-a devenit, de fapt, soţie

Pe rețelele de socializare indoneziene a fost publicat un videoclip în care familia mirelui și a miresei asistau la ceremonia bizară.

„Invitații sosiseră deja la nuntă. Familia mirelui ne-a spus atunci că fiul lor a dispărut și că nu era de găsit”, a afirmat pentru presa locală fratele tinerei, Wisto Ahmad, care a recunoscut că tatăl mirelui s-a căsătorit cu sora sa.

Incidentul a fost considerat de neconceput de către ambele familii, pentru că pregătirile pentru nuntă costaseră o mică avere, iar zestrea fusese deja dată, astfel că tatăl mirelui a „salvat” situația și s-a decis pe loc să se căsătorească el cu cea care ar fi trebuit să-i devină noră.

Într-un videoclip care circulă pe rețelele sociale indoneziene, tații mirelui și ai miresei pot fi văzuți participând la ceremonia neobișnuită, însă unul dintre ei este de fapt mire.

Familia miresei, umilită

Deși familia miresei s-a simțit profund umilită de faptul că mirele a fugit, până la urmă se pare că a fost mulțumită cu soluția găsită, pentru că nu era deloc dispusă să suporte pierderea banilor.

Cum au reacţionat invitaţii? Unii au fost de părere că familiile au găsit soluția potrivită pentru încurcătura creată, în timp ce alții au compătimit-o pe mireasă.

Alții au făcut ironii pe seama mirelui, a cărui mamă vitregă este acum fosta lui iubită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: