Redactia.ro
Home » Știri » Miruna Pascu ar putea ieși din arest după doar o săptămână. Incredibil ce a putut să le ceară judecătorilor

Miruna Pascu ar putea ieși din arest după doar o săptămână. Incredibil ce a putut să le ceară judecătorilor

miruna si vlad pascu

Miruna Pascu, mama tânărului care a provocat un accident rutier mortal după ce s-a urcat la volan, deși se afla sub influența unui cocktail de droguri, a făcut o solicitare incredibilă. Femeia se află în spatele gratiilor după ce a încercat să șantajeze o martoră din dosarul fiului său. Iată detaliile!

Miruna Pascu solicită arestul la domiciliu pentru a avea grijă de fiul ei de 16 ani

Miruna Pascu a solicitat în cursul zilei de joi, 21 septembrie, să fie pusă în arest la domiciliu pentru a putea avea grijă de fiul său mai mic, în vârstă de 16 ani. Rămâne de văzut dacă judecătorii vor fi de acord cu sugestia femeii.

Miruna Pascu a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost interogată de către cei de la DIICOT. Procurorii au supravegheat-o îndeaproape, iar telefoanele sale au fost interceptate. Astfel, a ieșit la iveală faptul că Miruna Pascu a încercat să șantajeze o martoră din dosarul fiului său, Vlad și să o convingă să nu se prezinte la interogatoriul DIICOT. În plus, au fost interceptate mai multe discuții care au avut loc între Miruna și Vlad, în perioada în care acesta se afla în spatele gratiilor.

Femeia îi explica acestuia ce eforturi depune pentru a-l scoate basma curată din toată încurcătura și menționa că oferă sume mari de bani pentru ca imaginea tânărului să fie reabilitată. În plus, Miruna i-a dezvăluit lui Vlad că făcea tot posibilul ca acesta să nu rămână în spatele gratiilor, ci să fie internat într-un centru de reabilitare din zona Rahova, pe considerente de ordin psihiatric.

Ce le-a spus Vlad Pascu procuroriilor DIICOT

În timpul inerogatoriului de la DIICOT, Vlad Pascu le-a spus procurorilor cine sunt persoanele de la care el obișnuia să cumpere substanțe interzise și pastile analgezice puternice, care sunt în mod general folosite în cazul pacienților care suferă de boli foarte grave, aflate în stadiu terminal. Vlad Pascu și-a turnat prietenii la DIICOT și a subliniat că Tudor Duma era persoana de la care cumpăra adesea și cel care l-a pus în legătura cu alte persoane de la care a achiziționat droguri, de-a lungul timpului.

Pasiunea lui Vlad Pascu pentru droguri este una veche și datează din vremea în care acesta avea puțin peste 13 ani. Atunci, polițiștii au găsit asupra sa o cantitate de marijuana, dar au decis să nu fie cercetat. Opinia publică este șocată de cele petrecute, iar imagini de la petrecerile organizate de Vlad au început să iasă la iveală.

Clipurile video arată o imagine deplorabilă. Vlad consumă cantități însemnate de pastile și are halucinații, abia putând să lege două cuvinte. În alt clip video, fiul Mirunei Pascu pare că dorește să-și injecteze o substanță, dar renunță la ideea atunci când observă că acul este îndoit.

Sursă foto Inquam Photos Octav Ganea

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: