Redactia.ro
Home » Știri » Mister în jurul morții fiului sultanului din Brunei. Șapte zile de doliu național

Mister în jurul morții fiului sultanului din Brunei. Șapte zile de doliu național

Prințul Azim, fiul Sultanului din Brunei, a murit misterios la vârsta de 38 de ani, a anunțat, luni, Guvernul din această țară. Guvernul nu a precizat, însă, și cauza morții. 

 

Guvernul nu a precizat cauza morții

 

Prințul Azim, moștenitorul Sultanului și al patrulea în linia de succsesiune la tronul din Brunei, și-a câștigat reputația de producător de film, la Hollywood. Moștenitorul era cunoscut pentru petrecerile cu vedete precum Mariah Carey sau Pamela Andreson.

Tânărul a mutit sâmbătă dimineața, însă nu este menționată și cauza care a dus la decesul acestuia. Autoritățile din Brunei au anunțat șapte zile de doliu național.

Azim a fost producătorul peliculei “You’re Not You”, din 2014, în care protagonista era Hilary Swank.

 

Sultanul din Brunei

 

Tatăl prințului Azim  este sultanul Hassanal Bolkiah, cunoscut pentru stilul de viață opulent pe care îl are, potrivit Forbes. Bolkiah a fost la un moment dat cel mai bogat om de pe planetă, cu o avere estimată la 40 de miliarde de dolari.  Sultanul a cumpărat un palat cu 1.788 de camere şi deține nu mai puțin decât 500 de automobile Rolls Royce.

Hassanal Bolkiah s-a născut pe 15 iulie 1946 și a devenit sultan în anul 1967, după abdicarea tatălui său, Omar Ali Saifuddien III. Bărbatul a studiat la şcoala gimnazială The Victoria Institution, în Malaezia, iar după ce şi-a încheiat studiile, la 19 ani, s-a căsătorit cu verișoara sa, Pengiran Anak Saleha.

Sultanul a devenit celebru în lume pentru modul în care își cheltuie banii. Timp de decenii, Hassanal Bolkiah a fost cunoscut drept zeul exceselor. Cel care a fost cel mai bogat om din lume timp de mulți ani, sultanul Bruneiului, a știut cum să cheltuie vastele bogății generate de enormele rezerve de petrol ale micuței națiuni din sud-estul Asiei pe care o controlează cu o mână de fier, scrie CNN.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: