Redactia.ro
Home » Știri » Mister elucidat după 17 ani! O sinucidere s-a dovedit a fi crimă. Adevărul a ieșit la iveală datorită unei scrisori bizare

Mister elucidat după 17 ani! O sinucidere s-a dovedit a fi crimă. Adevărul a ieșit la iveală datorită unei scrisori bizare

locul crimei

Caz incredibil în Italia. Un caz catalogat de către polițiștii italieni drept sinucidere a fost redeschis după 17 ani, iar adevărul a ieșit la iveală. Se pare că de la bun început fusese vorba despre o crimă foarte bine ascunsă.

Mister elucidat după 17 ani

Lisa Gabriele avea 20 de ani în ianuarie 2005 atunci când polițiștii italieni au găsit-o fără viață în autoturismul personal, la marginea orașului Montalto Uffugo din Calabria. Lângă vehicul au fost găsite mai multe sticle de băuturi alcoolice, medicamente, precum și un bilet de adio. Oamenii legii nu au investigat prea mult cazul și au catalogat moartea drept sinucidere. După ani întregi, în anul 2019, procurorii au primit o scrisoare anonimă despre cazul cu pricina, semnată de un așa-zis polițist cinstit.

Scrisoarea conținea informații pe care oamenii legii nu le știau atunci când au investigat moartea suspectă a tinerei. După ce au fost puse cap la cap indiciile oferite în scrisoare, polițistul italian Maurizio Mirko Abate a fost arestat.

Se pare că, la vremea respectivă, el și Lisa Gabriele aveau o relație amoroasă, deși polițistul era căsătorit cu altcineva. Pentru a-l presa să-și părăsească soția, Lisa Gabriela s-a întâlnit cu el și a încercat să mimeze o sarcină, plasând o pernă la nivelul abdomenului. Deranjat de insistențele amantei, polițistul a gândit că singura soluția de a încheia relația extraconjugală este aceea de a omorî pe Lisa. Pentru a scăpa de pedeapsă, polițistul ar fi aranjat apoi elementele de la fața locului astfel încât întreaga scenă să pară aceea a unei sinucideri. Probabil chinuit de regrete și cuprins de remușări, italianul a decis să scrie oamenilor o scrisoare anonimă în care s-a autodenunțat la Poliție.

Maurizio Mirko va plăti pentru faptele sale, după 17 ani de la comiterea lor

După ce polițiștii au primit scrisoarea anonimă, procurorii și judecătorii au decis exhumarea trupului și reexaminarea telefonului victimei. Informațiile obținute au fost în concordanță cu povestea relatată în scrisoarea anonimă, iar Maurizio Mirko Abate a fost arestat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini