Redactia.ro
Home » Știri » Mizerie şi produse expirate la tarabele de la un Târg de Crăciun. Protecţia Consumatorului a dat amenzi de 21.000 de lei 

Mizerie şi produse expirate la tarabele de la un Târg de Crăciun. Protecţia Consumatorului a dat amenzi de 21.000 de lei 

GALERIE FOTO (5) Mizerie şi produse expirate la tarabele de Târgul de Crăciun din Constanţa. Protecţia Consumatorului a dat amenzi de 21.000 de lei 

Mizerie şi produse expirate la tarabele de Târgul de Crăciun din Constanţa. Protecţia Consumatorului a dat amenzi de 21.000 de lei. Iată detaliile!

Mizerie şi produse expirate la tarabele de Târgul de Crăciun din Constanţa

Neregulile de la Târgul de Crăciun din Constanța au adus repercurisuni pentru operatorii economici. Protecția Consumatorilor Constanţa a sesizat nerespectarea regulilor de igienă și chiar punerea în vânzare a unor produse expirate chiar şi de jumătate de an.. Au fost verificați 13 operatori economici, din care patru au fost obligaţi să închidă taraba.

„În plus, era o mizerie de nedescris, se gătea în praf, nu exista apă, iar unele produse erau depozitate aproape direct pe trotuar. Au fost găsite probleme şi în spaţiile de joacă pentru copii, unde în multe locuri centurile de siguranţă fie lipseau complet, fie erau rupte. Au fost verificaţi 13 operatori economici şi s-au dat amenzi în valoare de 21.000 de lei”, relatează observatornews.ro.

Două familii şi-au împărţit pumni şi picioare la Târgul de Crăciun din București

Un incident șocant a avut loc la Târgul de Crăciun din Capitală. Două familii și-au împărțit pumni și picioare în momentul în care micuții lor voiau să se dea în caruselul din Piața Constituției. Aparent, nici unul dintre părinți nu voia să-și lase copilul să mai aștepte o tură, iar pentru a ocupa cât mai repede un loc în carusel, părinții s-au luat la ceartă și îmbrânceli. Un vizitator a surprins totul pe camera de filmat a telefonului și a viralizat întreaga scenă, potrivit observatornews.ro.

Jandarmii au intervenit

În finalul acestei altercații, jandarmi prezenți la Târgul de Crăciun din Capitală au intervenit pentru a calma spiritele. În tot acest timp, majoritatea părinților aflați cu micuții lor au plecat de la coadă formată în fața acestei atracții tematice de Crăciun. După intervenția autorităților cele două familii și-au luat copiii și au plecat.

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: