Redactia.ro
Home » Monden » Moarte suspectă într-un hotel de lux. Sexoloaga celebrităților a fost găsită fără suflare, dezbrăcată în pat

Moarte suspectă într-un hotel de lux. Sexoloaga celebrităților a fost găsită fără suflare, dezbrăcată în pat

GALERIE FOTO (4) Anna Ambartsumyan

Anna Ambartsumyan avea foarte mulți admiratori în rândul oamenilor de afaceri, care îi ofereau în dar mașini de lux și proprietăți. În pofida acestor lucruri, celebra femeie era urmărită de recuperatori, care o sunau de 20 de ori pe zi.

Vedeta, apropiată de oamenii bogați din Rusia, a fost găsită, de angajații unui hotel din Moscova, fără suflare. Decesul subit al tinerei, în vârstă de 26 de ani, a ridicat multe semne de întrebare și i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei care o cunoșteau. Printre admiratorii foarte bogați ai psihologului cu renumecare se numără bărbați care i-au dăruit, printre altele, două Bentley, un Aston Martin, precum și mai multe proprietăți, scrie Daily Star.

Anna a fost găsită dezbrăcată, iar în cameră alături de ea se aflau o rochie de culoare neagră și o geantă de la un cunoscut brand. De asemenea, pastilele suspecte fără rețetă găsite în camera ei de hotel au fost trimise spre analiză.

Moartea subită a femeii a dus la o anchetă a poliției, detectivii urmând să identifice o persoană de sex masculin care a intrat în camera în care Anna era cazată la hotelul din Moscova, a relatat REN TV. După efectuarea autopsiei, medicii legiști au ajuns la concluzia că sexoloaga și psiholoaga murise cu 8 ore înainte de a fi găsită de personalul hotelului.

Anna Ambartsumyan era urmărită de cămătari

Anna Ambartsumyan nu avea o viață lipsită de griji. Un avocat care reprezintă multe celebrități din Rusia a dezvăluit că Anna primise mai multe amenință din partea recuperatorilor. Este posibil să fi avut datorii uriașe, din cauza cărora cămătarii ar fi sunat-o și de 20 de ori pe zi.

Sau este posibil ca toate cadourile dobândite să fi atras atenția asupra sa. „Sunt speriată. Sunt foarte agresivi”, i-a spus ea. Vedeta din Rusia avea 370.000 de urmăritori pe rețelele de socializare și s-a lăudat că poate reface moralul oricui: „Voi ridica pe oricine din genunchi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: