Redactia.ro
Home » Monden » Modul înfiorător în care Aurelian Temișan și-a pierdut fratele: „Eu îi tot șopteam să se ridice și să meargă la joacă”

Modul înfiorător în care Aurelian Temișan și-a pierdut fratele: „Eu îi tot șopteam să se ridice și să meargă la joacă”

Cum reușește Aurelian Temișan să-și mențină fizicul tânăr la 51 de ani? Secretul constă în alimentație: „Nu vreți să știți...”

Modul înfiorător în care Aurelian Temișan și-a pierdut fratele. Pe 3 iunie, Aurelian Temișan a împlinit 50 de ani.Artistul se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și emoțional. Juratul de la Te cunosc de undeva a vorbit despre moartea fratelui său.

Modul înfiorător în care Aurelian Temișan și-a pierdut fratele: „Eu îi tot șopteam să se ridice și să meargă la joacă”

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Acesta are o carieră impresionantă, iar pe plan personal se declară împlinit. Artistul formează un cuplu cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, pe Dora. Pe 3 iunie, Aurelian Temișan a împlinit 50 de ani, având parte de multe surprize din partea apropiaților. Deși este cunoscut de multă lume, putini sunt cei care știu că artistul a trăit o adevărată dramă în copilărie. Juratul de la Te cunosc de undeva a povestit că și-a pierdut fratele în urmă cu mulți ani. Cântărețul și-a adus aminte de momentul în care fratele său, mai mare cu cinci ani, s-a stins din viață la doar 10 ani. Temișan era foarte mic atunci, dar își aduce aminte fiecare moment al tragediei.

Pe scurt… m-am născut în Craiova, în familia unor oameni bogați sufletește, Mihaela-Eleonora și Aurelian, care s-au iubit de foarte tineri, din iubirea lor apărând și eu și pe care am început să îi iubesc mult de când am înțeles ce sunt ei pentru mine, dar și mai mult (și aici iubirea s-a combinat cu un dor imens și multă neputință), de când au hotărât să își continue povestea de iubire acolo, sus, în Ceruri.Ei bine, când am apărut eu, ei aveau aveau deja doi copii: Bianca (pe care o iubesc enorm) și Marius-Gabriel (de care m-am despărțit mult prea devreme, încă de când eu aveam cinci ani și el 10). Ca o amintire care m-a marcat profund și care era în total dezacord cu dorința mea, în acea ultimă zi a fratelui meu, aici, pe pământ, cum stătea el întins și nemișcat, cu toată lumea în jurul lui plângând, iar eu îi tot șopteam să se ridice și să mergem la joacă… el refuza categoric să facă asta. Am crezut că era supărat pe mine. Atunci m-am întristat și eu, am început să plâng și am știut că n-o să ne mai jucăm niciodată, decât în imaginația mea (…) Încă alergăm împreună...”, a scris artistul pe Facebook.

Întâlnirea cu Monica Davidescu i-a schimbat viața

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din lumea mondenă. Cei doi actori se iubesc de aproape trei decenii, timp în care a apărut pe lume și Dora, fiica lor. Aurelian a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre el și Monica Davidescu. Cei doi s-au întâlnit pe 13 ianuarie 1995, la un eveniment la care au participat împreună. Un schimb de replici, înainte ca el să urce pe scenă, a fost de ajuns ca dragostea dintre ei să apară și să dureze până în ziua de azi.

”27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram în cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine. Te-am privit și ți-am spus: ‘simplu Monica, numele și… atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni’, a scris Aurelian Temișan, pe pagina personală de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: