Redactia.ro
Home » Monden » Moment stânjenitor la America Express. Ce a putut spune Doina despre iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, de față cu toată lumea

Moment stânjenitor la America Express. Ce a putut spune Doina despre iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, de față cu toată lumea

Moment stânjenitor la America Express. Ce a putut spune Doina despre iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, de față cu toată lumea

Moment stânjenitor la America Express. Iată ce a putut spune Doina despre iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, de față cu toată lumea!

Moment stânjenitor la America Express

Între Doina Teodoru și iubitul ei, chef Cătălin Scărlătescu, există o diferență de vârstă de 17 ani, motiv pentru care acest subiect este sensibil pentru chef. Actrița de 33 de ani, le-a amintit tuturor acest aspect printr-o glumiță care s-a vrut a fi nevinovată. Aceasta l-a menționat pe chef Cătălin Scărlătescu ca fiind bunicul ei în cadrul emisiunii America Express:

„E bunicul meu”, a zis actrița. „Mulțumesc foarte mult! Mulțumesc că m-ai făcut bunic!”, i-a spus Cătălin Scărlătescu Doinei Teodoru la momentul testimonialelor.

„Cătălin s-a făcut ciupercuță, s-a pleoștit așa, nici n-a râs, nici n-a plâns. Lasă, mai bine să o zic eu, decât să o zică alții”, i-a spus iubitului Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit în secret?

Chef Cătălin Scărlătescu s-a căsătorit cu Doina Teodoru? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor telespectatorilor îndrăgitei emisiuni „America Express – Drumul Aurului”, de pe Antena 1, în cadrul căreia participă și Cătălin Scărlătescu alături de partenera sa de viață, Doina Teodoru.

Această curiozitate a fost alimentată de către Ovidiu Buta care a repetat de nenumărate ori, în cadrul show-ului, „soția lui Cătălin Scărlătescu” în ediția de aseară, dar mai ales la jocul de amuletă, unde cei doi au ieșit pe primul loc.

„Sportiva cu soția domnului Scărlătescu (…). Soția domnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă.”, a declarat Ovidiu Buta, concurent la America Express – Drumul Aurului.

Cătălin Scărlătescu, despre nuntă și copii cu Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, au o frumoasă relație de iubire. Cheful este întrebat tot mai des de către colegii de emisiune, „Chefi la cuțite” când o va cere de soție pe iubita lui, Doina Teodoru. Acesta a declarat că nu se grăbește:

„Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a explicat Cătălin Scărlătescu în cadrul emisiunii unde are rolul de jurat.

Doina Teodoru este cu 18 ani mai mică decât Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu înfruntă deseori critici față de diferența de vârstă dintre ei, mai exact de 18 ani. Totuși, Cătălin Scărlătescu nu se simte bătrân și îi oferă toată dragostea lui partenerei de viață.

Doina și Cătălin au povestit că pasiunea pentru călătorii a fost cea care i-a adus în punctul de a forma o relație. Cei doi obișnuiesc să călătorească cât de frecvent se poate fie în țară, fie în străinătate, destinația fiind mai puțin inportantă, deoarece experiența este cea care primează pentru ei!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: