Redactia.ro
Home » Știri » Moment straniu la Arhiepiscopia Tomisului. Carantina i-ar fi provocat unei femei tulburări de comportament

Moment straniu la Arhiepiscopia Tomisului. Carantina i-ar fi provocat unei femei tulburări de comportament

Arhiepiscopia Tomisului

Începând de astăzi, bisericile din România își pot oficializa slujbele doar în aer liber, iar în interiorul lăcașelor de cult pot intra doar enoriașii pentru spovedanie.

Un moment dubios a avut loc vineri, la Arhiepiscopia Tomisului din Constanța, în timpul slujbei Sfintei Liturghii. O femeie a început să se învârtă necontrolat în fața Arhiepiscopului Tomisului.

Moment dubios la Slujba Liturghie din Constanța. O femeie a făcut un gest inexplicabil

După ce autoritățile au anunțat că slujbele de la biserică pot avea loc, doar în aer liber, vineri, 15 mai, părintele Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujba Sfintei Liturghii în fața Catedralei “ Sfinții Ap. Petru și Pavel”.

Potrivit Antena3,în timpul slujbei, femeia a început să se învărtă, la propriu, în jurul preoților care oficia slujba și în jurul Arhiepiscopulului Tomisului.

Părintele Teodosie și ceilalți prezenți la slujbă nu au încercat să o oprească pe femeie, ba mai mult, Înalt Prea Sfinția Sa a binecuvântat-o în timp ce aceasta se învărtea necontrolat.

Enoriașii se uitau surprinși la femeia în timp ce se învărtea dubios. Într-un final, un bărbat s-a dus către ea încercând să o liniștească și să le permite preoților să oficializeze în continuare slujba.

Reacția Arhiepiscopului Tomisului, Teodosie în urma gestului ciudat al femeii

Părintele Teodosie a declarat că au decis să nu intervină, deoarece nu știau cum va reacționa femeia în acel moment.

Totodată, Arhiepiscopul Teodosie a menționat că acest comportament dubios poate fi cauzat de carantina impusă de autorități cauzată de coronavirus.

Ne eram teamă de cum va reacționa. Am fost avertizați de autorități că această izolare la domiciliu vor aduce și probleme comportamentale. Aș vrea să nu fiu în această situație. Sperăm că a fost o chestiune de moment a doamnei și că nu a pățit ceva complicat. Doamna nu e o credincioasă a Catedralei”, a precizat Parintele Teodosie.

Conform acestuia, femeia nu a mai fost văzută la slujbele inițiate de Catedrală, intuind că aceasta ar fi venit pentru a îl vedea pe ÎPS Teodosie. „Sperăm doar să fie o chestiune de moment. După acel moment, a dispărut de la Slujbă, nu am mai văzut-o”, a declarat purtătorul de cuvânt Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: