Redactia.ro
Home » Știri » Moment unic la meciul România-Olanda. Un copil a intrat pe teren, în ultimele minute și a făcut senzație

Moment unic la meciul România-Olanda. Un copil a intrat pe teren, în ultimele minute și a făcut senzație

La finalul partidei dintre România și Olanda, desfășurată în cadrul „optimilor” Euro 2024, un incident neașteptat a atras atenția tuturor celor prezenți pe stadion. În minutul 90 al meciului, un copil purtând un tricou cu harta României pe piept a intrat pe teren, încercând să ajungă la portarul Florin Niță pentru a-l îmbrățișa.

România a pierdut meciul cu Olanda cu scorul de 0-3, fiind eliminată astfel din competiție. Partida a fost marcată de controverse, inclusiv un penalty neacordat României și un cartonaș galben primit de Stanciu pentru proteste, după ce Alibec a fost oprit pentru un fault inexistent.

Copilul a intrat pe teren în timpul meciului

Deși intenția copilului era una inocentă și plină de entuziasm, acesta nu a reușit să ajungă la Niță, fiind interceptat de mai mulți stewarzi. Copilul a fost condus în afara terenului fără a opune rezistență, părăsind stadionul ținut de mână de doi oameni de ordine. În ciuda atmosferei tensionate, micuțul părea fericit și nu a manifestat nicio urmă de disconfort sau frustrare.

Momentul nu a fost însă bine primit de suporterii români aflați în peluză. Aceștia au început să fluiere și să arunce cu pahare de plastic în direcția forțelor de ordine, protestând față de intervenția lor. Poliția, temându-se de o escaladare a situației, a decis să suplimenteze numărul stewarzilor pentru a preveni eventualele încercări ale ultrașilor de a pătrunde pe teren la finalul partidei.

Incidentul a fost intens mediatizat și a stârnit numeroase reacții pe rețelele de socializare. Mulți au văzut în gestul copilului un moment de puritate și pasiune, o demonstrație a iubirii adevărate pentru culorile naționale. În același timp, reacțiile suporterilor și controversele din timpul meciului au evidențiat tensiunile și frustrările acumulate în urma rezultatului.

Românii au resimțit intens înfrângerea

Această înfrângere a fost resimțită dureros de suporterii români, care și-au pus mari speranțe în echipa națională. Intrarea copilului pe teren, deși un gest naiv și plin de entuziasm, a devenit rapid un simbol al susținerii și iubirii necondiționate pentru echipa națională, în ciuda rezultatelor nefavorabile.

Gică Hagi, una dintre cele mai mari legende ale fotbalului românesc, a felicitat echipa națională pentru parcursul avut și a subliniat importanța creșterii și evoluției continue.

„Felicitări tuturor, jucătorilor, suporterilor, toată lumea merită. Începe un proces de creștere, trebuie să evoluăm, să creștem mult mai mult. E greu să tragi concluzii, important e că au făcut foarte bine, trebuie să avem mult curaj și personalitate. Cred că a progresa trebuie să fie un cuvânt important pentru noi în România. Trebuie să ajungem mai sus, să ne dorim mai mult, de ce să nu sperăm”, a declarat Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: