Redactia.ro
Home » Monden » Momente complicate pentru Gabriela Cristea. Ce a fost nevoită să experimenteze

Momente complicate pentru Gabriela Cristea. Ce a fost nevoită să experimenteze

Gabriela Cristea, declarații incendiare după 11 ani de relație cu Tavi Clonda

Gabriela Cristea a trăit recent momente dificile după ce fiica sa, Victoria, a plecat pentru prima dată într-o excursie școlară. Întreaga experiență a fost copleșitoare pentru prezentatoarea TV, care s-a confruntat cu emoții puternice atunci când micuța a sunat-o în lacrimi, cerând să se întoarcă acasă. A fost o perioadă complicată și pentru sora mai mică, Iris, care simțea lipsa surorii sale. Totuși, lucrurile s-au îmbunătățit treptat, Victoria reușind să se adapteze și să se bucure de excursie.

Gabriela Cristea și provocările primei despărțiri de fiica sa

Pentru Gabriela Cristea, plecarea fiicei sale Victoria într-o excursie de câteva zile a fost o provocare emoțională majoră. A fost pentru prima dată când fetița a fost departe de părinți, iar această separare a adus sentimente puternice de dor și îngrijorare. După doar câteva ore de la plecare, Victoria a sunat-o pe mama sa în lacrimi, spunând că vrea să se întoarcă acasă. Situația a fost dificilă pentru Gabriela, care a mărturisit că „i s-a rupt sufletul în 1.000 de bucăți” auzind vocea fiicei sale atât de afectată.

Chiar dacă prezentatoarea a încercat să-și liniștească fiica, emoțiile au fost deosebit de intense pentru întreaga familie, inclusiv pentru cea de-a doua fiică, Iris, care resimțea absența surorii sale mai mari. Gabriela Cristea a declarat că situația a fost una complicată, mai ales că nu putea să fie prezentă fizic pentru a-și consola fiica. Totuși, prezentatoarea a înțeles că aceasta este o etapă normală în dezvoltarea copilului, o experiență necesară care o va ajuta pe Victoria să devină mai independentă.

A fost pentru prima dată când Victoria a plecat cu toată clasa în excursie și a stat peste noapte. A fost complicat, pentru că aseară, în timp ce eram la emisiune, i-am dat un ceas din acela de control la ea, pe care nu l-a avut tot timpul, doar în anumite momente, și când ne-a sunat seara… ce credeți, plângea că vrea acasă la mami. Mi s-a rupt sufletuș într-o mie de bucăți și a fost foarte greu de gestionat., a spus Gabriela Cristea.

Adaptarea treptată a Victoriei și sprijinul din partea familiei

Pe măsură ce zilele treceau, Victoria a început să se adapteze la noul mediu și să se bucure de activitățile din excursie. Gabriela Cristea a primit vești mai bune de la organizatori, care i-au comunicat că micuța a început să interacționeze mai bine cu ceilalți copii și să participe la activitățile programate. Această evoluție a fost o ușurare pentru Gabriela, care a înțeles că fiica sa se poate adapta și că asemenea experiențe vor contribui la dezvoltarea ei personală.

În tot acest timp, sprijinul soțului său, Tavi Clonda, a fost esențial. Cei doi s-au susținut reciproc pentru a gestiona mai bine emoțiile trăite în această perioadă. De asemenea, au încercat să îi ofere mai multă atenție lui Iris, care simțea lipsa surorii sale și resimțea la rândul său efectele despărțirii temporare.

Un pas înainte în creșterea și dezvoltarea personală a Victoriei

Pentru Gabriela Cristea, acest episod a fost o lecție de viață, atât pentru ea, cât și pentru fiica sa. Chiar dacă despărțirea temporară a fost dureroasă la început, rezultatele au arătat că Victoria a avut capacitatea de a se adapta și de a înfrunta singură provocările. Această experiență a întărit încrederea părinților în abilitățile fiicei lor de a deveni mai independentă și a reprezentat un pas important în evoluția sa.

Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii săi această experiență tocmai pentru a sublinia importanța trecerii prin etape firești ale dezvoltării unui copil. Mesajul transmis a fost că, în ciuda momentelor dificile, copiii au nevoie de astfel de provocări pentru a învăța să fie puternici și să se adapteze la situații noi.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: