Redactia.ro
Home » Știri » Momente cumplite în timpul unei acrobații: O gimnastă a murit pe loc sub ochii publicului 

Momente cumplite în timpul unei acrobații: O gimnastă a murit pe loc sub ochii publicului 

acrobatie

Sub privirile înspăimântate ale mii de spectatori, o acrobată din China și-a pierdut viața în timpul unui număr în care efectua exerciții la înălțime cu partenerul ei. În timp ce executa numărul, partenerul ei a pierdut controlul și a scăpat-o, ducând la prăbușirea femeii. Din păcate, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Momente cumplite în timpul unei acrobații: O gimnastă a murit pe loc sub ochii publicului

La începutul exercițiului de trapez, o femeie cunoscută sub numele de Sun, împreună cu soțul ei care era și partenerul său, au început să se urce la o distanță considerabilă de sol . Însă la doar câteva secunde de la începutul numărului, partenerul ei nu a reușit să o prindă cu picioarele, ceea ce a dus la căderea în gol a femeii. Tragedia a avut loc în orașul Suzhou, care se află în provincia centrală Anhui din China.

Pe internet au circulat imagini cu acrobația în timpul căreia gimnasta a căzut de la o înălțime considerabilă. După incident, femeia a fost imediat dusă la spital, dar din păcate, medicii nu au reușit să îi salveze viața. Conform informațiilor din presă, cei doi soți acrobați aveau împreună doi copii care acum vor crește fără părinți.

Autoritățile au declarat că se află în desfășurare o anchetă privind incidentul. Conform publicației The Paper, Sun și soțul ei, cunoscut sub numele de Zhang, au practicat acrobația împreună fără centuri de siguranță timp de mulți ani, „pentru a arăta bine în fața publicului” și a impresiona prin riscurile pe care și le asumă.

Exercițiile la trapez sunt foarte periculoase

Exercițiile la trapez în cadrul unui spectacol de circ constau în acrobații și mișcări artistice realizate de acrobați care se deplasează pe un trapez aflat la înălțime. Acrobații efectuează diverse trucuri, cum ar fi salturi, rotații, echilibrări și suspendări, utilizând trapezul ca punct de sprijin.

Aceste exerciții sunt adesea realizate fără centuri de siguranță, ceea ce le face mai riscante și mai spectaculoase pentru public. Deși acrobații își antrenează abilitățile și mișcările înainte de a efectua numerele, exercițiile la trapez pot fi extrem de periculoase și pot duce la accidente grave sau chiar la decesul acrobaților, așa cum s-a întâmplat în cazul menționat anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: