Redactia.ro
Home » Știri » Momente de panică în Giurgiu: un bărbat a tras 27 de focuri de armă în fața polițiștilor, apoi s-a baricadat în casă

Momente de panică în Giurgiu: un bărbat a tras 27 de focuri de armă în fața polițiștilor, apoi s-a baricadat în casă

pistol giurgiu

Intervenție în forță la Giurgiu. Oamenii legii au fost chemați să intervină. Conform apelului telefonic, un bărbat ar fi tras cu petarde în fața blocului. Stupoare, însă! Odată ce au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul nu trăgea cu pocnitori, ci cu un pistol. Nici măcar la sosirea echipajului de Poliție, el nu s-a potolit.

Bărbatul a refuzat să se predea polițiștilor

Un bărbat de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, a tras mai multe focuri de armă, în fața blocului. Inițial, vecinii au crezut că era vorba despre un individ care folosea pocnitori. Oamenii legii l-au reținut pe scandalagiu și au adunat elementele de muniție aflate la fața locului pentru a continua cercetările.

„În noaptea de marţi spre miercuri, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mai multe persoane aruncă cu petarde. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă, chiar şi în prezenţa poliţiştilor. Ulterior, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi un specialist criminalist, fiind identificate, în zona blocului apelantului, 27 de tuburi de cartuş, calibru nouă milimetri, percutate şi trei cartuşe, calibru nouă milimetri, cu gaz”, se arată în comunicatul emis de către Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

Pe numele scandalagiului a fost deschis un dosar penal

Bărbatul fugise de la fața locului la sosirea polițiștilor pentru a se sustrage pedepsei. Uşa apartamentului a fost flancată de polițiști, iar anchetatorii au cerut autorizaţie de la instanţa de judecată pentru a putea pătrunde în apartmanetul în care bărbatul se baricadase.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, deţinerea sau portul fără drept de arme neletale, din categoria celor supuse autorizării şi uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini