Redactia.ro
Home » Monden » Momente delicate pentru o artistă de muzică populară. Soțul ei și-a pus capăt zilelor

Momente delicate pentru o artistă de muzică populară. Soțul ei și-a pus capăt zilelor

GALERIE FOTO (2) doliu

Momente delicate pentru artista de muzică populară Carmen Cornaci. Soțul artistei a decis să-și pună capăt zilelor într-o manieră violentă, lăsând în urmă o soție îndurerată și doi copii.

Soțul lui Carmen a fost găsit spânzurat în pod

Soțul Carmen Cornaci, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit fără viață, după ce s-a spânzurat. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de către un vecin care a sosit la locuința din Mănăstirea Doamnei. Vecinul îl sunase de mai multe ori pe telefonul mobil și, îngrijorat fiind că bărbatul nu răspundea, a hotărât să-i facă o vizită. Scena pe care a descoperit-o a fost una sumbră și i-a confirmat cele mai negre scenarii.

Vecinul a sunat la 112, însă echipajul medical nu a putut face nimic altceva decât să confirme decesul bărbatului. Conform medicilor, soțul lui Carmen era mort de câteva ore bune.

carmen
Soțul lui Carmen s-a sinucis la 38 de ani

Carmen Cornaci a confirmat decesul soțului ei, prin intermediul unui mesaj succint pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook. Ea a mulțumit tuturor pentru mesajele de condoleanțe pe care le-a primit și le-a oferit informații despre data și ora la care bărbatul va fi condus pe ultimul drum.

Artista a confirmat moartea soțului ei

„Din păcate, e adevărat. Soțul meu a ales să ne vegheze din cer. Nu cred că știu să fac astfel de postări, vreau doar să vă mulțumesc pentru încurajări”, a fost mesajul lui Carmen Cornaci.

Carmen și soțul ei erau căsătoriți din anul 2009, iar împreună erau părinții a doi copii pe care acum artista este nevoită să îi crească singură. Carmen este originară din Vaslui, însă s-a mutat alături de soțul ei la Botoșani, la scurt timp după ce ambii au terminat cursurile unei facultăți din Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: