Redactia.ro
Home » Știri » Momente delicate pentru Prima Doamnă a S.U.A. Jill Biden va fi operată de urgență după ce medicii au descoperit o leziune suspectă

Momente delicate pentru Prima Doamnă a S.U.A. Jill Biden va fi operată de urgență după ce medicii au descoperit o leziune suspectă

jill biden

Momente delicate pentru Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Anul 2023 nu a început deloc bine pentru Jill Biden care urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru înlăturarea unei leziuni de la nivelul feței. Leziunea a fost descoperită în timpul unui screening pentru cancerul de piele, iar medicul i-a transmis că intervenția nu mai suportă amânare.

Jill Biden urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale

Jill Biden, cea mai în vârstă Primă Doamnă din istoria Statelor Unite ale Americii, în vârstă de 71 de ani urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de 11 ianuarie, la spitalul militar Walter Reed de lângă Washington, a declarat medicul prezidenţial, Kevin O’Connor, într-o scrisoare publicată de purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne, Vanessa Valdivia.

În timpul unui screening de rutină pentru cancerul de piele, a fost descoperită o mică leziune deasupra ochiului Primei Doamne. Ca măsură de precauţie, medicii au recomandat să îi fie îndepărtată leziunea, se arată în scrisoarea medicului prezidențial Kevin O’Connor. Țesuturile care vor fi îndepărtate vor fi ulterior analizate pentru a stabili dacă acestea reprezentau un pericol real pentru starea de sănătate a lui Jill Biden.

Fiul lui Joe Biden a murit de cancer la creier

Chestiunea reprezentată de cancer este una de importanță maximă pe agenda lui Joe Biden întrucât fiul acestuia, pe nume Beau, s-a stins din pricina unui cancer agresiv la creier, în anul 2015.

Reducerea ratei deceselor cauzate de această boală reprezintă pentru Joe Biden o „prioritate prezidenţială”, așa cum a afirmat în repretate rânduri, în cadrul declarațiilor oficiale.

O tumoare cerebrală apare din cauza creșterii anormale a celulelor din creier. Dacă există o masă anormală sau apare creștere în creier, este vorba despre tumori cerebrale. Cu toate acestea, nu toate sunt canceroase. Poate fi benign sau malign. O tumoare benignă este necanceroasă, în timp ce tumorile maligne se răspândesc agresiv și pun viața pacientului în pericol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini