Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care au murit 5 oameni pe A1 a fost filmat! Mașină strivită între două TIR-uri, la Ciorogârla (VIDEO)

Momentul în care au murit 5 oameni pe A1 a fost filmat! Mașină strivită între două TIR-uri, la Ciorogârla (VIDEO)

politia

Dramă incredibilă, marţi, pe Autostrada A1, la Ciorogârla. O mașină a fost complet strivită, între două TIR-uri. Inițial, salvatorii nu au putut nici măcar să identifice câte persoane se aflau în autoturism.

Polițiștii au anunțat că, în urma accidentului, cinci persoane au decedat, iar două au fost rănite și au fost transportate la spital. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cinci oameni care mergeau la muncă au murit

În dubița strivită se afla o echipă de muncitori care mergeau către București. Cei cinci au murit pe loc.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au constatat faptul că, din impact a rezultat decesul a 5 persoane dintr-un autoturism si ranirea altor 2 persoane, respectiv șoferul unui tir și șoferul unui autoturism.

Persoanele rănite au fost transportate la spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Conducătorii celor 2 tiruri au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 București – Ramnicu Vâlcea efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă„, conform Poliţiei.

Accidentul, filmat de o cameră de bord

Accidentul şocant de pe A1 a fost filmat de o cameră de bord a unui şofer care circula pe sensul opus. În imagini se vede o coloană uriașă de mașini pe sensul de mers către Capitală, pentru că un accident avusese loc de dimineață. Tot pe imagini se vede cum șoferii înaintează ușor, iar la un moment dat, în imagini pot fi observate cele patru mașini implicate.

Primul TIR rămâne pe loc, în spatele lui se află microbuzul în care se aflau cele cinci persoane care au murit, dar și o altă mașină, iar cel de-al doilea TIR intră în ele și le strivește.

Cinci persoane care se aflau în microbuzul prins între cele două tiruri au decedat.

În urma acțiunilor pentru descarcerare au fost identificate 5 persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri”, a anunțat ISU.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: